Halvor Foslis bok «Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid» ble fredag kveld lansert i Oslo under et arrangement på Majorstua.

Foruten boksalg med signering og sosial samvær bestod begivenheten i hovedsak av en samtale mellom forfatteren og undertegnede, som har vært redaktør på boken, etterfulgt av en spørsmålsrunde blant forsamlingen. Document-redaktør Hans Rustad ønsket velkommen og oppsummerte til slutt.

Stemningen var god i et smekkfullt lokale, og for dem som ønsker å lytte til det som ble sagt underveis, er det lagt et opptak på SoundCloud som også kan spilles av her:

Opptaksforholdene sist fredag var dessverre ikke av de beste hverken visuelt eller lydmessig, derfor offentliggjør vi kun lyden, som er OK med unntak av korte avbrudd nå og da på grunn av litt plunder med trådløse mikrofoner. Men nesten to timer med to middelaldrende herrer i hver sin stol på et podium er kanskje ikke det mest visuelt spennende man kan tenke seg. 🙂

Om kort tid vil det forøvrig komme et TV-innslag med Halvor Fosli, der forfatteren intervjues av Hanne Tolg fra studio.

 

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!