Boris Johnson og hans konservative parti foretrekkes av arbeiderklassen. I en måling utført av YouGov sier hele 47 prosent av de som betegner seg som arbeiderklasse at de vil stemme på Toryene ved valget. Kun 27 prosent av arbeiderne velger «arbeiderpartiet» Labour.

Som en velger sa i et TV-intervju på gaten for en tid tilbake: – Jeg forlot ikke Labour, det var Labour som forlot meg.

Mange har allikevel vært lojale mot Labour selv om de har følt at de ikke blir hørt av partiledelsen.

Thornberry

To virkelighetsfjerne champagnesosialister fra Labours ledelse – Diane Abbott og Emily Thornberry

Thornberry er en champagnesosialist som fikk gjennomgå etter at hun lagt ut et bilde av et hus fra en “coun­cil-estate” (sosial­boligom­råde) i Rochester drap­ert i det engelske flagget og skrev at hun “aldri hadde sett noe lig­nende”.

Diane Abbott er kanskje den mest irriterende politikeren i Storbritannia med sin dobbeltmoral (barna går på privatskole) og hennes generelle nedlatende holdning og manglende faktakunnskaper. I tillegg har Diane Abbott hatt mange rare utspill som ikke har gehør i arbeiderklassen:

_57715869_abbott464

De daglige valgutspillene fra Labour om dagen ser ikke ut til å snu trenden. Diane Abbot skrev idag på Twitter at Labour vil opprettholde fri flyt av mennesker inn til Storbritannia:

Dette er ingen vinnersak for Labour annet enn blant minoritetgruppene hvor de ønsker å få inn flere av sine egne til landet.

Jeremy Corbyn sliter med imaget som beskytter av Storbritannia. Han uttalte igår at Abu Bakr al-Baghdadi skulle ha vært arrestert av amerikanske styrker. Det ville ha «vært det riktige», mente Corbyn. Corbyn sa det samme om Osama Bin Laden i 2011.

I 2014 advarte Jeremy Corbyn mot at ministre ikke burde ta stilling til hvem som var «good» og hvem som var «bad» i Syria. Corbyn viste til Sør-Afrika og hvordan anti-apartheid militante nå ble ansett som frihetskjempende.

Corbyns kommentar om Abu Bakr al-Baghdadi har vakt reaksjoner. Flere stiller spørsmål ved Corbyns vurderingevne og villighet til å forsvare land og folk mot islamske ekstremister.

Boris Johnson sa at Corbyn var naiv på grensen til å være farlig.

Innenriksminister Priti Patel sa at Corbyns syn var «dypt sjokkerende» og oppsummerte hans manglende evne til å stå opp mot terrorister og mennesker som forkaster våre verdier.

Den konservative partisekretæren Brandon Lewis sa det treffende om Corbyn:

«Hver gang han blir gitt muligheten til å ta vårt lands fienders side, så gjør han det.»

Daily Mail   The Times

Kjøp Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂