Hvor innsnødd er NRK-reporterne? Det fikk vi et eksempel på imorges 0640 da USA-korrespondent Anders Magnus skulle kommentere et intervju Donald Trump ga til Sean Hannity.

Magnus driver i likhet med resten av norske journalister, karaktermord, fremfor journalistkkk. Store deler av innslaget gikk med til å rakke ned på Trump, Hannity og Fox News.

Men Magnus ble også nødt for å adressere innoldet i intervjuet, og langt om lenge kom ordet FISA på banee. Trump hadde jo sagt det som ble gjort mot ham var et forsøk på kupp. Hvordan kunne det ha seg? Jo, det var noe med Møller-rapporten, sa Magnus. Det var programleder Birger Kolsrud Jaasund som begynte å uttale Mueller for Møller.

Magnus hadde fått med seg at FISA-domstolen ga tillatelse til overvåking av Trumps medarbeidere. Men han tok feil av FISA-tillatelsen og søknaden fra FBI om å få slik tillatelse. Den informerte spisset da ører. Var det mulig at Magnus kunne være korrespondent for statskringkasteren uten å kjenne til alt som er kommet frem om denne søknaden, som ble fornyet fire ganger? Disse søknadene er selve nøkkelen til konspirasjonen mot Trump. Det går ikke an å dekke USA uten å ha fulgt med på denne.

Beviset på at Magnus er helt på jordet kom da han var inne på at Trump ville ha et oppgjør med de som satte i gang anklagene om at han var i lomma på Putin. Da nevnte han Steele-rapporten.

-Trump sier det var Demokratene og Hillary som betalte for denne rapporten, men det gjenstår å se, sa Magnus.

Der og da viste han at han er totalt useriøs og uetterrettelig.

Magnus er ikke dum, han er erfaren. Det er ingen unnskyldning.

Norske mediers dekning av Trump og USA er blitt Gaga. De gjør Norge til et koko-land.

Muller har nettopp frikjent Trump for en anklage de har brukt to år på å smi.

Magnus ikke bare nekter å gi slipp på den. Han har ikke en gang giddet å sette seg innn i fakta.

 

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂