Nytt

Martha McSally (R) innrømmet i natt at Kyrsten Sinema (D) har vunnet senator-valget i Arizona. Valgnatten ble McSally utropt til vinner, men sene poststemmer fra områder som er endret pga innvandring har vippet resultatet.

McSally gikk inn for oppheving av Obamacare og dette kostet henne stemmer blant innvandrere.

De legger mindre vekt på at Sinema tilhører en radikalisert venstrefløy blant Demokratene. Hun har uttalt at hun ikke ser forskjell på amerikanere som kjemper for Taliban og for USA. Hennes advokat hadde forbindelse til den blinde sheiken som sto bak første World Trade Center-bombing.

Before becoming a U.S. representative, Sinema was involved in numerous protests against the war in Afghanistan and Iraq, with some of her past actions resurfacing. In 2003, a group she co-founded distributed flyers that depicted U.S. soldiers as skeletons. During a radio interview in 2003, Sinema is on record saying she didn’t care if Americans took up arms to join the Taliban. (RELATED: Martha McSally Demands Kyrsten Sinema Apologize To Vets For Saying She Doesn’t Care If Americans Want To Join The Taliban)

Når Sinema ble konfrontert med disse uttalelsene, svarte hun at McSally forsøkte å bakvaske henne, og at det var hennes valg å gjøre det.

Selv fremstilte Sinema seg som en blond kvinne fra 50-tallet, men med det kunstige preget man ser i tv-serier og på film, der alt er perfekt. Ser man nøyere ser man at det ikke er ekte.

Da NRKs Anders Magnus besøkte Arizona nevnte han ingenting om Sinemas radikale standpunkt.

 

KYRSTEN SINEMA DEFEATS MARTHA MCSALLY IN ARIZONA SENATE RACE