Kommentar

MdGs politikk er fundamentert på det merkelige «faktum» at Norge er solskinn, sommer og Danmark-flatt hele døgnet, året rundt. Derfor skal alle «danse i gatene» og sykle rundt med et lykkelig smil året rundt. Dette er 10% av Oslos velgermasse pussig nok fullstendig enige i – så mye tyder på at røyken som henger over Oslo ikke bare er eksos.

Men virkeligheten til side: Klorofyllkommunistene fortsetter sin kampanje for å ta Oslo tilbake til Maos sykkelsamfunn, siden u-land er kjent for å ha løsninger for fremtiden. Nå skal de bruke 3 millioner skattekroner på å sponse overskuddsbedrifter som vil kjøpe elektrisk lastesykkel. Den har naturligvis ikke plass til en pall, men man kan jo bare sykle fem langsomme turer i stedet. Det er nok kjempelønnsomt, og blir nok brillefint for de ansatte i januar. Heia grønn planøkonomi!

Så langt har bare to overskuddsbedrifter søkt om offentlige penger for dette sludderet, men tilbudet om 10.000,- i støtte fra det offentlige står fast, og barna i byrådet håper hele 300 bedrifter søker, så planeten Jorden endelig kan reddes fra plantenæringen CO2. Fremtiden er tross alt i lille Norges hender, så her er det bare å bla opp cash!

Hva som skal redde Oslo fra hippiene som har shanghaiet byrået, se det er litt uklart. Oslo Høyre ser nemlig ut til å ha byttet til sosialistisk side ved å ukritisk adoptere MdG-politikk med søkke og snøre. Nå holder det ikke lenger at samtlige Osloborgere bor rett ved siden av sykkelveinettet som kalles «fortau». Errugæærn?! Målet er å bygge et «sykkelmotorveinett» til 23 milliarder – i en iskald oppoverbakke-by som er nærmest konk. Dritsmart!

For tenkende, voksne folk kan det fremstå som litt merkelig at lille Norge skal bære den økonomiske byrden for verdens klimakutt nesten alene. Men sånn blir det når smartingene i både Kina og India har forhandlet seg til klimakutt-fritak og ler hele veien til kullkraftverk-byggeplassene, mens smartingen som styrer USA har gitt blaffen i hele tøvet. Dermed holder det ikke lenger at «Norge må gjøre sitt». Nå skal Norge gjøre ALT!

I mellomtiden øker globale CO2 utslipp jevnt og trutt, klimaet nekter å gjøre som klimamodellene forlanger, og som alltid gjennom 25 år med klimahysteri, har vi bare noen femår på oss før havet stiger 60 meter og klimadommedag er over oss. Repent ye carbonsinners!

Men fortvil ikke: Olso-bedrifter som frakter varene med elsykkel i snøføyka er et viktig bidrag til det imaginære «grønne skiftet» som skal redde Jorden. Saken er biff…jeg mener soyaburger! Har du et digert grønt hode på toppen av halsen? Stem MdG! Eller Høyre. Eller Arbeiderpartiet. Alle er like lost i CO2-tåka.

 

https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/tilskudd-legater-og-stipend/tilskudd-til-kjop-av-elektrisk-lastesykkel-for-bedrifter/

 

Støtt Document ?

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!