Tegning: Karine Haaland

Vaskemaskinen til IS hadde gått istykker, forklarte søstrene, og da dro vi straks for å hjelpe til.

Da vi kom frem og fikk pellt maskina fra hverandre viste det seg at den var full av gamle hårnåler og alt mulig drit som hadde satt seg fast i kondensatordysen, sier den ene av søstrene, som er utdannet vaskemaskinreparatør fra Høgskulen i Volda.

Vi fikk ikke tak i nye deler, og løsningen ble å rigge seg til nede i elva med en stein. Satan i hælvætes førrbainna rødglødandes så inderlig han steike.

 

Reiste til Syria for å vaske klær – har ennå ikke kommet hjem!

Dette et nok en situasjon mange kjenner seg i igjen i! sier Sultan Myrkedalsbroka til Vårt Land. Klesvasken hoper seg opp! Så skal det strykes og brettes, hele huset er fullt av tørkestativer, hauger med klær og dynetrekk og putevar og annet uniformsmateriell henger over dørene og ikke før du har fått all driten inn i skapet så er det igang igjen! sier en frustrert Sultan. Det tar jo aldri slutt den faens klesvasken! Dette stretchlakenet fra KID Interiør på Vestby har jeg gått med i to dager – og nå er det møkkete igjen! En kainn bli så førrbainna!

***

Bergenser kjørte seks kilometer i stillevogn!

En bergenser kjørte i helgen over seks kilometer i en av NSBs stillevogner uten å bli oppdaget. Det var en av medpassasjerene som varslet konduktøren om at en bergenser trolig hadde klart å ta seg inn i stillevognen. Grunnen til at vi ikke oppdaget bergenseren tidligere, var at den ikke laget lyd, fortelller overkonduktør Oscar Tarantino til Vårt Land. Fra bergenseren kom det bare knapt hørbare kvitrelyder. Omtrent som spurv. Årsaken var at den hadde halsbetennelse og ikke kunne snakke. Løsningen ble å sende den defekte bergenseren tilbake til Bergen v Haukeland universitetssykehus, som har god erfaring med slike tilfeller. Her vil bergenseren bli utstyrt med leketrompet, gressklipper, 17.mai-fløyte eller annet støyende redskap til stemmen er kommet tilbake igjen, forteller overlege Frans-Maria von Willy van der Nickers fra Mannsverk.

***

Jeg ber om unnskyldning på vegne av kunstneren, som har krenket norske sosialister og journalister med denne respektløse fremstillingen og latterliggjøringen av partiet Rødt!

Den nye «analplugg-gnomen» i Ekebergparken

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Les også

-
-
-
-
-
-
-