Document har fått sin egen onlinebutikk: theright.store. Her kan du bestille klær, kopper, caps og velge dine egne tekster på t-skjorten. Prisene er sympatiske og ligger stort sett under den momsfrie grensen på kr 300.

Det vil komme flere forslag til tekster. Det går an å være subtil.

Capsen har bare en D.

På jobben eller hjemme kan du vise politisk sympati.

Du kan også få en med Støre som har en helt annen tekst.

Stilen er humoristisk.

T-skjorter var en uvurderlig del av venstresiden pr-apparat. Nå blåser vinden en annen vei. Men venstresiden og deres nye forbundsfeller er ikke like tolerante som det borgerlige samfunn en gang var. Derfor skal man være litt sofistikert i sitt språk. Da kan klærne bli humoristiske innslag hvor omgivelsene trekker på smilebåndet eller nikker gjenkjennende.

Vi er bare i oppstarten!

Ved å handle på theright.store er du samtidig med på å støtte Document.

Vinn-vinn.