Politiet har pågrepet en mann etter at en kvinne ble knivstukket på en bussholdeplass i Rælingen i Akershus mandag morgen.

– Mannen ble pågrepet i nærområdet og settes i sammenheng med hendelsen, men vi kan av hensyn til etterforskningen ikke gå nærmere inn på detaljer, sier politiadvokat Jane Lundstadsveen i Øst politidistrikt til NTB.

Både mannen som er pågrepet og kvinnen som ble stukket ned, er ifølge politiet i «ung alder». Mannen er norsk statsborger og er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til dette. Begge vil bli avhørt formelt i løpet av dagen.

Politiadvokat Lundstadsveen opplyser på spørsmål fra Document at både offer og gjerningsperson er etnisk norske.

Kvinnen ble stukket ned på bussholdeplassen Hagastuen ved Øvre Rælingsvei i Rælingen i Akershus mandag morgen. Politiet fikk beskjed om hendelsen klokken 7.19.

Kvinnen var ved bevissthet da hun ble kjørt til Ullevål sykehus i Oslo.

– Vi har snakket med kvinnen, og hun framstår ikke som alvorlig skadd, sier Lundstadsveen. Det var kvinnen som opplyste at det dreide seg om én gjerningsmann.

Politiadvokaten opplyser at politiet nå konsentrerer seg om å kartlegge omstendighetene rundt knivstikkingen.

Politiet på Romerike rykket mannsterkt ut til området etter at meldingen om hendelsen kom. Politifolk med skjold og hjelm samt politihelikopteret var i aksjon for å finne gjerningsmannen.

Politiet ønsker foreløpig ikke å opplyse nærmere om relasjonene mellom den pågrepne og kvinnen.

 

Kjøp Kent Andersens bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂