Politi arbeider på et åsted. Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Kvinnen som  søndag kveld ble knivstukket i Notodden sentrum, virker ifølge politiet å være et tilfeldig offer. En mann i tenårene er siktet i saken.

Politiet opplyser at de klokken 22.09 søndag fikk melding om at en kvinne i 30-årene hadde blitt knivstukket i Notodden sentrum. Kvinnen er ikke livstruende skadd og får behandling på sykehus.

Document omtalte saken sent søndag, se under.

– En mann i slutten av tenårene er pågrepet og siktet for grov kroppsskade, sier politiadvokat Tine Henriksen i en pressemelding.

Ved 12-tiden mandag var verken fornærmede eller den pågrepne avhørt, men politiet sier at dette er noe de tar sikte på å gjøre i løpet av mandagen. Henriksen bekrefter at det fremstår som at kvinnen var et tilfeldig offer.

Hun ble bare stukket ned uten noen sammenheng eller forklaring på hvorfor det hendte.

– Ut ifra informasjon vi har nå, så skal det ikke ha vært noen relasjon eller kontakt med fornærmede og siktede før hun blir skadd.

Henriksen sier at den siktede er kjent for politiet fra tidligere, men kun for mindre forhold. Om mannen skal framstilles for varetektsfengsling vil bli avgjort i løpet av mandagen.

Politiet gir fortsatt ikke nærmere opplysninger om den siktede.

Det utføres nå videre kriminalteknisk arbeid, der det blant annet vil hentes inn overvåkingsmateriale og avhøres vitner. Politiet ønsker tips fra personer som kan ha sett noe i forbindelse med hendelsen.

Et søk i Documents arkiv viser at nettopp Notodden har vært åsted i et temmelig høyt antall liknende saker, som denne.

Les også: 

Kvinne knivstukket av en ung mann på Notodden

Velkommen til møte!

Kjøp billetter til boklansering i Oslo den 8. juni her!

NY BOK! Bestill fra Document forlag:

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»! Du kan også kjøpe den som e-bok.

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.