Rogalandspolitiet på leting etter mistenkte. Bilde: YouTube 

To personer er siktet etter at en mann ble knivstukket på en buss i Stavanger sentrum lørdag kveld. Politiet er sparsomme med nærmere opplysninger om de involverte.

NTB forteller om den seneste utviklingen i lørdagskveldens stygge voldssak i Stavanger.

– Begge de to siktede er mindreårige, men over den kriminelle lavalder. De er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til dette. En av de siktede ble pågrepet i natt, opplyser politiadvokat Per Terje Brundtland i Sørvest politidistrikt i en pressemelding søndag formiddag.

Det var lørdag kveld at en mann ble sendt til sykehus etter at han ble knivstukket på en buss i Stavanger sentrum. Fornærmede er en mann i tenårene. Document omtalte saken sent lørdag kveld, se link under.

Ifølge Sørvest politidistrikt var det bussjåføren som varslet nødetatene.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 23.48 lørdag. Av hensyn til etterforskningen ønsker ikke politiet å gå ut med mer informasjon om saken.

Det er  vanlig at politiet ikke umiddelbart går ut med ytterligere informasjon om de involvert. I senere tid har det også blitt regelen at man heller ikke kommer tilbake med slik informasjon på et senere tidspunkt, saken bare forsvinner fra offentligheten.

Les også: 

Knivstikking på buss i Stavanger, en person på sykehus

Ny bok! Bestill fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Bestill også:

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.