Politiet har rykket ut etter en voldshendelse i Stavanger. Foto: Carina Johansen / NTB

En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for grov vold mot en mann i 40-årene som nå er innlagt på Stavanger universitetssjukehus.

Søndag kveld meldes det om nok en voldssak, etter det som har vært en temmelig voldelig sommersesong over hele landet.

De første opplysningene fra politiet tydet på at fornærmede var innlagt på sykehuset, og at det dermed etter alt å dømme er snakk om vold av en grov karakter.

NTB melder om saken.

Sørvest politidistrikt presiserer sent søndag kveld at åstedet var en bolig nær Stavanger sentrum. Det antas at det er brukt våpen, utfra de skadene som var påført:

– Mistenkte var i besittelse av kniv da han ble pågrepet nær sentrum av bevæpnet politi, tvitrer Sørvest politidistrikt.

– Det står ikke om livet, men han har kutt- og/eller sårskader, sier operasjonsleder Jøran Solheim til VG. Han sier skadeomfanget utover dette er ukjent.

Politiet fikk melding om hendelsen ved 18-tiden. De etterforsker saken og har blant annet avhørt flere vitner. Knivofferet er ikke avhørt, men det vil trolig skje mandag.

Det er ikke gitt nærmere opplysninger om de involverte.

Tidligere samme dag ble det meldt om et større slagsmål i Sandnes, ikke så langt unna, se sak under.

En skadd i masseslagsmål på rutebilstasjonen i Sandnes

Gode bøker fra Document! Bestill i dag:

Kjøp «Mesteren og Margarita»!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.