Politi under en tidligere utrykning i Sandnes. Foto: Carina Johansen / NTB

Politiet betegner funnet av en død mann ved Sandveparken i Sandes som mistenkelig, basert på omstendigheter rundt saken.

– Saken etterforskes rutinemessig bredt, men det er ingen funn eller opplysninger så langt som gjør at politiet kan konkludere i noen retning, opplyser Sørvest politidistrikt i en pressemelding.

NTB forteller at mannen i 40-årene ble funnet av forbipasserende like før klokken 10 søndag. Han kommer fra Eritrea, men bodde i Stavanger, opplyste operasjonsleder Jøran Solheim til Stavanger Aftenblad.

Skal obduseres

– Hendelsen betegnes fortsatt som et mistenkelig dødsfall, og politiet fortsetter å jobbe bredt ut fra ulike hypoteser, skriver politiet.

Det var omstendighetene rundt dødsfallet som gjør at det betegnes som mistenkelig. Politiet har ikke funnet noe våpen.

– Det er begjært obduksjon av mannen, opplyser Solheim.

Obduksjonen er planlagt gjennomført mandag.

Politiet avhørte vitner og gjennomførte undersøkelser på stedet søndag. De ønsker å komme i kontakt med personer som har vært i Sandvedparken, i området nedenfor boligblokkene og Shell-stasjonen i Åsedalen sent på natten eller tidlig søndag morgen

Søker i elv

Politiet satte søndag opp sperringer over store områder i parken. Krimteknikere foretok undersøkelser, og dykkere fra brannvesenet har søkt i en elv ved parken. Ved 19-tiden søndag var undersøkelsene ferdige.

Sandvedparken ligger i Sandnes sentrum.

– Dette er et område hvor det ferdes mye folk. Det gir håp om at noen kan bidra med opplysninger. Mannen lå på et sted hvor det ikke var så lett å se ham, sier Heggen.

Les også: 

 

Mann alvorlig skadet etter knivstikking i Sandnes

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.