En mann i midten av 50-årene er siktet for drap etter at politiet fant en mann død i en leilighet i Trondheim lørdag morgen.

Politiet fikk melding klokken 8.14 lørdag fra helsepersonell om at en død person var funnet i en privat leilighet på Lademoen i Trondheim.

En mann i 50-årene som var i leiligheten, ble pågrepet og er siktet for drap, opplyser politiet i en pressemelding.

– Han er ennå ikke avhørt. Det vil bli tatt stilling til eventuelt varetektsfengsling i løpet av helgen, sier påtaleansvarlig Hans Vang ved Trøndelag politidistrikt.

Ikke identifisert
– Vi er i en tidlig fase av etterforskningen, og kan foreløpig ikke si noe mer konkret om hva som har skjedd. Vi regner med å få flere svar når de tekniske undersøkelsene er ferdige og obduksjon er gjennomført, sier Vang.

Den siktede bor i boligen hvor den avdøde ble funnet, opplyser operasjonsleder Frode Tystad til Adresseavisen.

Den avdøde er ennå ikke identifisert og de pårørende er derfor er ikke varslet.

Skadeverk på biler
Politiet har igangsatt en bred etterforskning, og er i gang med tekniske undersøkelser på åstedet, rundspørringer i området og avhør.

I tillegg har de sperret av en parkeringsplass der det står biler som er utsatt for hærverk, melder Nidaros.

De mener det kan være en sammenheng mellom dette skadeverket og det mistenkelige dødsfallet, og vil gjøre tekniske undersøkelser.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.