Politiet får bistand fra Kripos. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Kripos er på stedet og gjennomfører undersøkelser etter at en mann i 40-årene søndag kveld ble funnet død utenfor en bolig i Askim.

Mannen ble funnet livløs og ble etter kort tid erklært død. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning. Den avdøde skal obduseres.

– Omstendigheten rundt dødsfallet er uklart. Politiet har derfor igangsatt kriminaltekniske undersøkelser og får bistand fra Kripos, sier politiinspektør Agnes Beate Hemiø i en pressemelding.

Kripos gjør nå undersøkelser ved funnstedet, og det brukes også politihunder.

Hemiø opplyser at politiet ikke har ytterligere informasjon verken om mulig dødsårsak, eller om det har skjedd noe kriminelt, før resultatet fra obduksjonen foreligger.

Da politiet rykket ut til boligen, var de bevæpnet.

– Vi fikk melding om en hendelse klokken 22.22 søndag kveld, og på bakgrunn av meldingen valgte vi å bevæpne mannskapene, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til NTB.

Før resultatet av denne foreligger har ikke politiet ytterligere informasjon rundt mulig dødsårsak, eller om det har skjedd noe kriminelt.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.