Sakset/Fra hofta

Julemarkedene er i full gang i hele Europa. Og med på lasset følger koranklossene. Dette skaper et dilemma: På den ene side vil vi gjerne overleve årets julehandel, samtidig som vi ikke ønsker å ødelegge den gode julestemningen. Folk flest ønsker ikke å tenke på at vi har fylt opp landene med jihadister som ønsker å drepe så mange som mulig av oss. Og særlig ikke når vi skal kose oss.

Vi ser en trend når det gjelder å kamuflere koranklossene. I mange land er de blitt til blomsterpotter, benker og sykkelstativ. Vi liker ikke jihad-trusselen, men samtidig vil vi ikke at den skal ligge fremme i dagen i form av stygge betongbarrierer. Det er sikkert fristende å pynte på den grimme realiteten, men vi lurer oss selv når vi gjemmer og kamuflerer en trussel som ikke kommer til å gå over.

Festning Oslo – i all sin gru. – Mamma, hvorfor er det fullt av betongrør på fortauet? – Jo, nå skal du høre her, skatten min …

Utenfor Grand Hotel hvitmalte man dem først. Men det var ikke nok. Kobberplater skal gjøre dem mer akseptable for gjestene. 

God jul – hilsen Allahs mest iherdige supportere.

I Newcastle er de pakket inn i rødt julepapir.    Foto: Newcastle Chronicle

 

Katie Hopkins synes ikke vi burde pakke inn deres hat med våre symboler for håp:

Terry Willerton fikk svar på tiltale:

Det er lett å gå i islam-trussel-pyntefellen. For vi orker ikke å forholde oss til det. Men å dekke til problemet er heller ikke løsningen. Og der hvor vi tror at vi beskytter oss, vil jihadistene finne nye angrepsvinkler. Hva hvis det er julenissen som har bombebeltet på?

IS truer med jihad:

Koranklosser innpakket i julepapir stanser ikke jihadist med kniv.

Daily Mail

 

Kjøp Kent Andersens bok her!