Sakset/Fra hofta

I mangel av bymurer, vindelbroer og vollgraver for å holde fienden ute, så fyller vi de europeiske byene med koranklosser, koranpotter og korantrær. De skal hindre at vi vantro blir kjørt ihjel av jihadister som mener at det blir fred og glede i verden bare de blir kvitt oss. I tillegg til at det er en kjapp billett til himmelriket, selvfølgelig.

Betongklossene er ikke pene. Men de er en dyster påminnelse om at fienden bor i blant oss og ønsker oss flatklemte under kjøretøy.

Men som vi skrev tidligere i sommer, så spiller design en rolle i terrorsikringen:

Selve betongklossene er «old school», og neppe noe våre politikere ønsker å posere ved på lekre OSL. Men hva når designeren Alessi skaper koranklosser i børstet stål? Da passer de inn i globalistenes boble av stål og glass. Opplevelsen av at Norge er ugjenkallelig forandret kan trygt ignoreres, bare klossene blir pene.

Hva skjer i hodene våre når jihad-barrierene gjør bybildet koselig?

I Spania settes det opp store trær i potter. Vil de kunne stanse en jihadist med trailer?

I de sydlige delene av Europa kan vi se at det vokser frem grønne innslag som beskyttelse mot terroren. Her i nord er det litt vanskeligere, men vi kan jo alltids kamuflere problemet som hyggelige benker med litt grønt på toppen?

Under bygging. Snart vil vi ikke kunne se at det er en korankloss under. Danske Mads Boserup Lauritsen har designet en benk med sykkelstativ på baksiden.

Slik så adgangen til Wimbledon ut i sommer. Hele området ble gjerdet inn.

London

London

Israel har hatt antiterrorklosser lenge. 

Vi undres hvor lang tid det vil ta før hele terrorsikringen vil ta en positiv vending. De grønne ønsker jo ikke biltrafikk og her får de uventet drahjelp av konsekvensene av islam i Europa.

Med kastanjetrær mot mulig jihadterror i Bygdøy Allé.