Nytt

I Storbritannias nest største by, Birmingham, skiftes befolkningen ut. Den flotte flerkulturen som skulle være slik en glede for alle, gjelds ikke hvis du er hvit og klokken har passert 20 om kvelden. Da ser man på graffiti-informasjonen at man ikke lenger har lov til å oppholde seg i området.

Den lokale Labour-politikeren Ansar Ali Khan sa at han ikke var informert om den rasistiske graffitien, men hevdet at det ikke ville splitte lokalsamfunnet. Nei, han har nok rett i det, for området Washwood Heath i Birmingham består av 77% muslimer  (tall fra 2011) og i aldergruppen 16-64 år, så utgjør hvite kun 13%.

I 2009 utkom en offentlig rapport som ble ansett som kontroversiell. Det sto at den hvite arbeiderklassen i Birmingham fryktet at deler av byen var blitt no-go soner for dem. Den frykten for åtte år siden er blitt en realitet i 2017. Det er mange områder i Birmingham som man ikke bør ferdes dersom man ikke tilhører den muslimske befolkningen som bor der.

Også i Oslo ser vi tegn til dette. Det er flere områder som forandrer karakter når kvelden kommer.

«Vote Labour»…

En trist leser oppsummerte slutten på det samfunnet hun engang kjente og følte seg hjemme i:

‘It’s a sad truth that these Ghettos are probably here to stay. Lots of new people in the country who have absolutely no intention of integrating. Very sad!’

Hvorfor skal de integrere seg? De muslimske parallellsamfunnene er blitt så store at de ikke lenger trenger å forholde seg til storsamfunnet i særlig grad.

Og de fortsetter å vokse ved hjelp av henteekteskap og familiegjenforeninger. Alt legges politisk til rette for dette. I humanitetens og anstendighetens navn.

Birmingham Mail   Metro