Et shia-islamsk senter i Florida hadde så sent som i april besøk av en iransk imam som har holdt en preken der han sier det vil være en barmhjertighetshandling å drepe homofile.

Hva kan det komme av at slike predikanter besøker islamske sentra i Vesten, selv om det kan dokumenteres at de har sagt de mest forferdelig ting. Av typen Islam Net. Det er ikke fordi de ikke kjenner disse utalelsene, det kan man trygt utelukke. Da oppstår mistanken om at det er pga disse  holdningene at de blir invitert.

Men myndighetene slår oppgitt hendene opp. De ønsker ikke å vite. De lukker øynene. Kan de da bli overrasket over massaskrer som den i Orlando?

 

 

Published on Apr 6, 2016

The United West investigative team uncovered a story so disturbing Field Sutton of Channel 9 news in Orlando, FL broke the story on their newscast.

The Husseini Islamic Center, 5211 Hester Ave, Sanford, FL 32773, invited Sheikh Farrokh Sekaleshfar to speak at their Mosque. Dr. Sekaleshfar says the killing of homosexuals is the compassionate thing to do.

In a 2013 speech Sheikh Sekaleshfar said this regarding gays, “Death is the sentence. We know there’s nothing to be embarrassed about this, death is the sentence…We have to have that compassion for people, with homosexuals, it’s the same, out of compassion, let’s get rid of them now.”

When Sheikh Sekaleshfar calls for the death of all homosexuals based on the tenets of Islam it can not be ignored, he is an expert on Shariah Islamiyya or Islamic Law.

Islamic Law also mandates a death sentence for blasphemers and apostates, does Sheikh Sekaleshfar and the Husseini Islamic Center Mosque advocate those legal rulings as well?

What’s equally disturbing is the response to this call for killing gays from Rev. Bryan Fulwider of the Interfaith Council of Central Florida. Rev. Fulwider said, “These issues around homosexuality and the decrying of it or denouncing of it by religion takes away, often, from our really important task of helping our community to be a better community…and wishes congregations would focus more on helping the homeless, poor , and abused instead of persecuting a group that can take care of itself.”

This tepid response from Rev. Fulwider is problematic because he refuses to denounce the Husseini Islamic Center Mosque for promoting a speaker who calls for the murder of homosexuals. Rev. Fulwider can’t even say that calling for the murder of gays is wrong. Fulwider concludes by adding insult to injury, saying don’t worry about the gays they can take care of themselves.

Equally as troubling is the leadership at the Husseini Islamic Center Mosque in Sanford, FL never condemn or disagree with the words spoken by their speaker about the killing of gays – silence is consent.

It would appear the hatred of gays by The Westboro Baptist Church has been eclipsed by Sheikh Sekaleshfar and the Husseini Islamic Center Mosque of Sanford, FL. Both of these supposed places of worship should be stripped of their 501c3 status and relegated to the dustbin of history.

Alan Kornman

The United West

Regional Coordinator

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂