Tavle

Gatestone spør om vi vil legge ut lenken som gjør det mulig å tegne seg på listen over mottakere av redaksjonelle artikler. Selv om document.no publiserer de fleste av dem, er det likevel greit å få dem direkte inn i postkassa.

Gatestone er blitt en av de viktigste informasjonskanalene. De har et enormt stort kontaktnett og det er nesten ikke det land eller det tema de ikke dekker.

 

As a valued subscriber to our mailing list, we ask for your help in informing the public on underreported news events, such as religious persecution of Christians, the threat of Islamic extremism, problems emanating from multiculturalism in the West, and the growing military strength of Russia, China, North Korea, Iran and ISIS alongside a weakened U.S. national security.

Please invite your friends and colleagues, by clicking the link below, to also subscribe to our free daily mailing list:

http://www.gatestoneinstitute.org/list_invite.php?s=1164&m=1332&k=2ecb0740b52451156cd2f20c431d3f1d

It just takes a moment to send your friends a personalized invitation through our mailing list system.