Ben Terje Bredesen ble bitt av sin venninnes hund mandag kveld. Bittet var så kraftig at venstre tommel ble bitt av. Ben Terjes venninne ringte etter en drosje som hadde plass til en hund og som kunne kjøre til sykehuset etter at hunden var avlevert. Ben sto sammen med sin hund og ventet på at drosjen skulle komme. Drosjen kom, men Ben Terje fikk ingen drosjetur.

-Jeg hadde blodsøl på jakken, og sto med begge hendene i været for å begrense blodtapet. Jeg var småsvimmel og i elendig form, men holdt meg på bena. Drosjen kom etter hvert, men den stoppet i god avstand til meg. Sjåføren stakk hodet ut av vinduet og ropte: Du kan bare glemme å sitte på med meg. Deretter kjørte han, forteller han.

-Da kjente jeg panikken komme. Jeg klarte ikke å ringe, og det var ingen å se i nærheten, så jeg begynte å gå hjemover til Buran for å få hjelp. Jeg hadde nok mistet mye blod fordi jeg sjanglet nedover bakkene og holdt flere ganger på å besvime.

Ben Terje kom seg omsider hjem og samboeren fikk ringt faren som kjørte han til sykehuset. Dit kom han 40 minutter etter hundebittet. På St Olavs Hospital ble Ben imidlertid satt i kø for akuttkirurgi og i den køen satt han også to døgn senere da Adresseavisen hadde kontakt med han. Det opplyses om at Ben Terje ble operert i dag; tre dager etter hundebittet.

Ledelsen ved Trøndertaxi sier de er rystet over hendelsen med drosjesjåføren og lover at det vil komme reaksjoner.

 

Fikk tommelen bitt av, ble nektet drosjeskyss. Adresseavisen 15.05.14 (Papirutgaven)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂