En mann i 20-årene ble søndag morgen sendt til St. Olavs hospital med blødende sår i magen, etter å ha blitt utsatt for blind vold. Politiet innførte bevæpning og leter etter flere gjerningspersoner. Signalement er ikke oppgitt.

– En mann i 20-årene er lettere skadd. Han er på sykehuset og får behandling, sier operasjonsleder Anne Birgitte Arras i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Mannen var på tur med hunden sin i Romolslia, og ringte selv politiets nødnummer kl. 05.24. Han skal ha vært ved bevissthet hele tiden og er ikke alvorlig skadet, sier politiet.

– Fornærmede har vært ved bevissthet hele tiden, og vi har snakket med ham. Han har gitt en vag beskrivelse av to menn, sier hun.

Mannen har forklart at de møttes på en gangvei.

– De skubba borti hverandre, og så merka han etterpå at han hadde en skade. Han blødde fra magen, sier hun.

Ifølge politiet kan det være benyttet en gjenstand, men det er uklart. (Adresseavisen)

Politiet sier til Adresseavisen kl. 08.15 at de er ferdige på åstedet, men at ingen er pågrepet. Tidligere ble det opplyst at flere patruljer var ute og lette etter flere gjerningspersoner.

– Det fremstår tilfeldig, og det er en alvorlig sak, sier Bergstrøm.

Det er flere patruljer som er satt inn i søket, og også en hundepatrulje blir brukt på oppdraget.

– Dersom noen har sett noe, så ta kontakt med politiet, ber hun. (Adresseavisen)

Noe signalement er ikke oppgitt.

Romolslia er et boligområde som ligger syv kilometer syd for sentrum av Trondheim. Borettslaget er sammensatt av 488 boenheter fordelt på leiligheter i høyblokker, leiligheter i lavblokker og tre hovedvarianter av rekkehus.

Rykket ut med væpnet politi: Mann som luftet hunden utsatt for vold (Adresseavisen – betalingsmur)

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»! Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.