En mann i 20-årene skal ha blitt utsatt for vold av flere personer i Steinkjer sentrum natt til lørdag. Mannen er fraktet til sykehus. Ingen er pågrepet.

Hendelsen skal ha skjedd i 01.30-tiden i nærheten av kirken i Steinkjer sentrum, skriver Adresseavisen.

– Det var politiet selv som kom over mannen. Vi har opplysninger om at det skal ha vært flere personer som har slått til ham. Han skal ha besvimt, men han var bevisst da patruljen kom, sier operasjonsleder Anlaug Oseid i Trøndelag politidistrikt.

Mannen ble kjørt til sykehuset av ambulanse. Skadeomfanget er lørdag morgen ukjent for politiet, men mannen skal ha blitt slått flere ganger i ansiktet.

Politifaglig etterforskningsleder Geir Langås ved Felles straffesaksinntak (FSI) i Trøndelag opplyser i 8.40-tiden lørdag morgen at politiet foreløpig ikke har pågrepet noen i saken.

– Vi etterforsker videre og har en patrulje som skal forsøke å få mer informasjon fra fornærmede nå i dag, sier Langås.

Politiet ønsker tips om hendelsen og ber vitner som kan ha sett eller filmet noe, om å ta kontakt.

Ifølge Langås skal det ha vært rundt åtte personer i gjengen som angrep. Hvor mange av dem som gikk til angrep på mannen, er uklart.

Les også:

Urolig i tingretten: To utvisninger, én advarsel, trusler mot vitne og beslaglagte telefoner

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.