Nytt

Nylig skrev avisen Akers Avis/Groruddalen om det siste årets store økning i ungdomskriminelle i Groruddalen.

Fredag 15. februar står det en liten artikkel på siste side i samme avis. Den omtaler en hendelse som fant sted forrige søndag. To ungdommer var igjen på ferde og begikk ran ved et stoppested for buss. En type kriminalitet som ikke er helt ukjent i Groruddalen.

Hendelsen skjedde natt til søndag ved McDonald’s på Grorud. De to 17 år gamle guttene hadde tatt bussen og var på vei hjem. Da ble de oppsøkt av to jevnaldrende gutter som gikk til angrep på 17-åringene.

– De ble slått, sparket og truet. Gjerningsmennene sa de hadde pistol, men den har ingen sett, sier jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Line Henriksen.

Ofrene ble fraranet jakker og mobiltelefoner.

Artikkelen er ikke på nett.