Fritt Ord inviterer til premiere på dokumentarfilmen Frihet, likhet og Det muslimske brorskap torsdag 25. november kl. 17.30, i Vika kino (sal 1) i Oslo. Filmen viser hvordan radikale islamister får stadig større innflytelse i Vesten:

Forfatteren Walid al-Kubaisi er filmens forteller og reiseleder. Fra Jemen til Kairo, fra Oslo til Paris, får publikum del i hans reise og et unikt og avslørende innblikk i antidemokratiske krefter som har fått oppsiktsvekkende stor innflytelse i den vestlige verden.

Dette er ikke en film om islam, men om trusselen fra radikale islamister. Bare en liten del av verdens muslimer er radikale, men de blir lyttet til og får stadig større innflytelse i Vesten. Denne filmen handler om dem.

Ifølge filmteamet avslører dokumentaren hvordan Muslimbrødrene avviser vestlige verdier og kultur, og hvordan de bruker sin religion i en tydelig strategi for å få makt i vestlige samfunn: Ikke ved hjelp av vold og trusler, men gjennom å infiltrere og undergrave demokratiet fra innsiden.

Regi: Per Christian Magnus
Manus: Walid al-Kubaisi
Produsenter: Elin Sander og Elin Andersson, Agitator

Etter fremvisningen vil et panel med Tarek Heggy, Walid al-Kubaisi, Lily Bandehy og Terje Tvedt gå i dialog med publikum. Møteleder er Jon Hustad.

Arrangementet krever påmelding per e-post: brorskap@fritt-ord.no

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂