Document.no kan notere en nye rekordstore besøkstall: 126.000 unike treff i juli, opp 10.000 fra juni. Det er pent, særlig med tanke på at det er feriemåned.

Vi vil i fremtiden forsøke å legge mer vekt på norske aviser/medier: Et daglig medieblikk var å ønske, hvor saker kan kommenteres og kryssklippes. I våre hoder assosieres det hele tiden. Det er vårt privilegium å kunne gjøre det på fritt grunnlag.

Ikke slik å forstå at utenriksstoff nedprioriteres. Men det som hele tiden har vært noe «der ute», rykker nærmere, slik saken med Shabana illustrerer. Vi tror kanskje document.no har noe å bidra med fordi vi er så fokusert på det som skjer der ute, og kan sette det norske i relieff. Det skjer altfor sjelden i norske medier. jfr. terror-tiltakene i Storbritannia. De vil helt sikkert få betydning for vår lovgivning. Kanksje på tide med noen nye tanker?

Et lite eksempel: i en sak i Aftenposten om norsk deltakelse i et samarbeid mellom påtalemyndigheter i Europa, kom det frem at det idag tar EN MÅNED å få svar fra utlandet, hvis man ber om rullebladet til en mistenkt! Og det fire år ette 911. Det sier noe om hvorfor både organiserte kriminelle og terrorister lykkes med sine forsett.

En annen viktig omlegging i høst blir en anmodning om økonomisk støtte fra leserne. Bloggen tar mye tid og koster også en del i form av abonnementer. Men mer om det når Paypal er på plass.