Kategori: Bøker

Alf R. Jacobsen på bestselgerliste!

Det er med stolthet vi melder at Alf R. Jacobsens «Stalins svøpe», om Arbeiderpartiet og KGB, har plassert seg på bestselgerlisten. Det selges generelt få sakprosabøker i Norge, så dette legges det merke til! Vi har mottatt 2. opplag – kjøp julegaven til dine venner nå!

Les mer»

Ny utgivelse fra Document: «Politisk kitsch» av Alexander Grau

Forfallet i den politiske kulturen har psyko­sosiale årsaker, hevder filosofen Alexander Grau i essayet «Politisk kitsch». Kollektiv emosjonell virkelighets­flukt gjør tenkningen, debatten og politikken til juggel. Fenomenet rammer også personlig­heten. Når det kollektive åndelige og kulturelle mørket er så totalt, kan ikke et skarve valgresultat bringe samfunnet ut av uføret. Nå utgir Document også dette essayet fra forfatteren av «Hypermoral».

Les mer»

Et vaklende Europa – nå også som ebok

I «Et vaklende Europa. Vår skjøre sivilisasjon sett fra øst» analyserer Carl Schiøtz Wibye vanskelighetene for vårt kontinent. Muslimers herjinger i tidligere århundrer er fremdeles levende minner i Øst-Europa. Vest-Europa forstår ikke hva som kommer. Kjøp boken!

Les mer»

Alf R. Jacobsens bok om Arbeiderpartiet og KGB er kommet fra trykkeriet!

Det var alltid rykter. Men her kommer det fakta. Dette er boken som Arbeiderpartiet helst aldri ville ha sett utgitt. Document er stolte over å utgi boken. Nå er den rykende fersk fra trykkeriet!

Les mer»

Sensasjonell ny bok fra Document: «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» av Alf R. Jacobsen

At Arne Treholt ikke var den eneste KGB-spionen i Arbeiderpartiet, har vært en offentlig hemmelighet. Her kommer boken som fyller det største hullet i nyere norsk historie. Alf R. Jacobsen gir oss navnene på dem som svermet for Sovjet-kommunismen. Flere svek uten å bli dømt. Forfatteren har skrevet et storverk, som AP helst aldri ville ha sett utgitt. Document er stolte av å utgi det. Forhåndskjøp boken i dag!

Les mer»

– Det er galskap å importere islam inn i det 21. århundre

Er det hatprat om man hevder at det er galskap å importere islam til det 21. århundre? Hvis avsenderen hadde vært Hege Storhaug, ville et tydelig «JA!» runget fra både venstre- og høyresiden i vårt politiske landskap. Men hva om avsenderen er en overlevende fra Charlie Hebdo-massakren?

Les mer»

Ny bok fra Document:
«Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye

Har Europa en fremtid? spør Carl Schiøtz Wibye i en ny bok på Document. Med diplomatisk erfaring fra Polen, Serbia og Nord-Makedonia analyserer han dagens kriser fra en østeuropeisk synsvinkel. EU må som de østeuropeiske landene innse at fremmed­kulturell masse­innvandring og politisk korrekthet gjør Europa svakt, mener forfatteren.

Les mer»

– Fanatikerne ødela Sveriges el-forsyning

Det er krise i Sveriges kraftforsyning. «Krisen er resultatet av en politikk styrt av inkompetanse, ønsketenkning og fanatisme!», sier professor Jan Blomgren, som har skrevet bok om Sveriges elforsyning.

Les mer»

En ny migrasjonskrise er i emning – Asle Toje gir oss lærdommene av den forrige

En ny migrasjonskrise truer Europa. Kan vi unngå et nytt 2015? Asle Tojes Europa-trilogi gir oss refleksjonene vi trenger for å lære av forrige krise. Les et utdrag her, og kjøp trilogien hos Document!

Les mer»

Ein ny adel og eit nytt presteskap

Fleire meiner vi er på veg attende til eit slags føydalsamfunn med mindre av ytringsfridom, jamn velstand og folkestyre. Rikdommen blir samla på færre hender og går i arv. Dette skaper eit lukka aristokrati som kjøper makt. Som i mellomalderen finst eit «presteskap»; no av kulturarbeidarar, akademikarar, mediefolk og venstrekristne.

Les mer»