Durek Verrett og Märta Louise på åpningen av høstutstilling på kulturhuset i Ås der Maud Angelica Behn stiller ut sine malerier. Foto: Heiko Junge / NTB

Durek Verrett sier til TV 2 at han har planer om å flytte til Norge.

– Jeg kommer definitivt til å flytte hit, absolutt, sier Verrett til TV 2 på spørsmål om han kunne tenke seg å flytte til Norge.

I dag bor Verrett halvparten av tiden i Los Angeles i USA og halvparten i Norge sammen med sin forlovede, prinsesse Märtha Louise. De to har tidligere snakket om mulighetene for å flytte sammen til USA.

– Märtha og jeg har alltid vært enige om én ting, og det er at barna kommer først. Karrierene til barna tar veldig av her, så det gir ikke mening for meg å ta dem med til LA. Jeg vil være der det er best for barna og Märtha, sier Verrett.

Han oppgir ingen dato for når flyttingen vil skje. Datoen for det forestående bryllupet mellom de to er heller ikke fastslått.

– Vi har ikke satt en dato ennå. Grunnen til det er at vi vil sørge for at det passer alles timeplan, og akkurat nå er fokuset vårt på barna, sier han.

Les også: 

Durek Verrett selger nå medaljong som skal «harmonisere kjæledyrs energi»

 

Kjøp Paul Grøtvedts bok her!

Kjøp bøker fra Document!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.