Kong Harald og dronning Sonja ser frem til sommerens prinsessebryllup i Geiranger.

I dag deltok kongeparet på julegudstjenesten i Holmenkollen kapell, men uten datteren og den kommende svigersønnen, skriver NRK.

Til sommeren gir prinsessen og Verrett hverandre sitt ja i Geiranger.

– Er ikke det hyggelig? Jeg tror det blir veldig fint, sier kong Harald til NRKs «Året med kongefamilien».

– Vi gleder oss, sier kongen.

Det var i juni i fjor prinsesse Märtha Louise, som er nummer fire i arverekken til den norske tronen, og Durek Verrett kunngjorde at de hadde forlovet seg.

«Jeg er så lykkelig for at jeg er forlovet med sjaman Durek, han som får hjertet mitt til å hoppe,» skrev prinsessen på Instagram da.

Bryllupet skal altså stå i Geiranger, en liten bygd med litt over 200 innbyggere og en spektakulær natur som står på verdensarvlisten.

– Jeg er jo veldig begeistret for Geiranger, så jeg synes det er veldig, veldig hyggelig at de legger bryllupet dit. Det er et spesielt vakkert sted, sier dronning Sonja.

– Og hvis det kommer noen utlendinger, så får de se noe av det beste vi har i Norge. Det blir veldig spennende om været holder, men i august lover det bra, legger hun til.

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har foreløpig ikke avslørt flere detaljer om sitt bryllup. Men skal vi tro Verrett selv, blir det storslagent.

Men å tro på det Verrett sier har etterhvert blitt mer og mer vanskelig.

Det har flere ganger siden forholdet ble kjent i 2019, stormet rundt prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett, som kaller seg sjaman.

De har blant annet fått kritikk for å blande sammen kommersielle interesser og prinsessetittelen, og Verrett er også kritisert for flere kontroversielle uttalelser.

Flere organisasjoner som prinsessen har vært beskytter for, valgte å bryte samarbeidet etter at Verrett hadde kommet med flere kontroversielle uttalelser om helsespørsmål.

 

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.