Indiske nyhetskanaler serverer daglig historier om «love jihad», men leser man Wikipedia får vi vite at det er en konspirasjonsteori. Plottet i historiene og de er mange – er at muslimske menn i varierende grad gifter seg med, voldtar, misbruker, utnytter, selger, dreper hinduistiske kvinner.

Den sterkeste borg…  

Følgende historie ble avslørt da en årvåken politimann 20. april fattet mistanke til en 26 år gammel mann ved navn Sameer Alam. Historien ender godt i den forstand at jenta overlevde og ble løst fra fangenskap.

En 17 år gammel hinduistisk jente traff under en bryllupsseremoni den 26 år gamle Sameer som gjorde iherdige forsøk på å få kontakt med henne, men hun nektet lenge å snakke med ham. 

… må vike for den lange beleiring

Sameer ga seg ikke, han forfulgte henne på vei til og fra skolen og forsøkte å oppnå kontakt med henne. Til sist ga hun efter. 

Sameer avslørte imidlertid ikke at han var muslim. Han insisterte på at hun skulle bli med ham hjem. Hun nektet, men efterhvert ble hun med på betingelse av at besøket ble kortvarig. 

Det var mange kvinner til stede og i deres nærvær skal Sameer ha smurt et rødt farvestoff som i hinduistisk tradisjon symboliserer kjærlighet og ekteskap, på pannen hennes.

Stengt inne

Sameer fikk det som han ville. Så snart de var gift stengte han henne inne i huset og forbød henne å gå ut. Hun gjorde flere førsøk på å rømme, men ble grepet. Telefonen hennes ble konfiskert. 

Sameers plan var å selge henne i Nepal. Da han tok henne med seg mot grensen fattet en politimann mistanke og avhørte Sameer. Hans mistanke ble forsterket av måten Sameer snakket på, men jenta forholdt seg taus og avslørte ingenting.

Dreven menneskehandler

Politiet fant en rekke anstøtelige videoer og bilder på Sameers mobiltelefon. Da de sjekket  hans rulleblad fant de at han er gift og har barn og at det i 2022 ble reist sak mot ham for menneskehandel, også da med en mindreårig jente.

I avhør tilsto han at han hadde til hensikt å selge jenta i Nepal. At han ble fengslet tok han ikke så tungt:

– Det er ikke noe problem, jeg får dommen, havner i fengsel, men kommer ut mot kausjon. 

Sameer Alam. Foto fra Telegram

Da Sameer tilsto åpnet jenta seg overfor politiet og fortalte at hun raskt hadde innsett at hun hadde gått i en felle. 

«The Kerala Story» 

Sameers historie har mange likhetstrekk med plottet i filmen «The Kerala Story» som hadde première for et år siden og av muslimske organisasjoner ble krevd forbydd: 

En muslim lokker og bortfører en mindreårig hindu-jente, skjuler sin egen identitet, tvangsgifter henne, forsøker å selge henne:

Première idag: Indisk filmindustri setter islam under debatt

The Kashmir Files: Bollywood-filmen splitter India

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok fra Document Forlag!

 

Kjøp Oriana Fallacis bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.