Inflasjonen stiger i USA og med det faller Bidens sjanser til noen gang å reise kjerringa. Han har selv brukt penger som en full sjømann. Da blir det inflasjon. Den vanvittige pengebruken er også grunnen til at det ikke blir noen rentesenkning for nordmenn til høsten. Bidens underskudd er for store.

Over the last three months, core inflation has risen at a 4.6 percent annual rate. That is the highest three-month annualized inflation for any period between August 1991 and 2020, according to Harvard economist Jason Furman.

De siste tre månedene har kjerneinflasjonen steget med 4,6 prosent på årsbasis. Det er den høyeste tremånedersveksten på årsbasis i noen periode mellom august 1991 og 2020, ifølge Harvard-økonomen Jason Furman.

https://www.breitbart.com/economy/2024/04/10/bidenflation-reignited-consumer-prices-rise-more-than-expected-for-third-straight-month/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.