Speaker of the House, Mike Johnson, har endt opp som en svak Republikaner som gjør hva Demokratene og Biden vil. Så også en fornyelse av loven om hemmelig overvåking, FISA. Men den gang ei. Det ble ikke flertall i Representantenes hus for å fremme loven, et nederlag for Biden. Både Demokrater og et Republikanske mindretall blokkerte forslaget.

Hver gang en lov grunnstøter skaller noe av selvtilliten til Biden av og Johnsons stilling svekkes. Nå snakkes det om at han kan få et mistillitsforslag mot seg.

Patriotiske Republikanere er drittlei: Den dype staten spiser seg dypere og dypere inn i republikkens fundament.

For Det hvite hus er dette en viktig lov, men Trump bidro til at det ble nei. Han minnet Representantene at det var FISA som ble brukt mot ham.

Donald Trump’s opposition to the reauthorization likely contributed to Wednesday’s outcome. He called on the House to “kill” FISA in a Tuesday night Truth Social post, writing, “IT WAS ILLEGALLY USED AGAINST ME, AND MANY OTHERS. THEY SPIED ON MY CAMPAIGN!!!”

https://www.breitbart.com/politics/2024/04/10/house-kills-fisa-bill-republicans-to-regroup/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.