En svenske og en danske sørget for å flytte Christian Krohgs maleri av når Leiv Eiriksson oppdaget Amerika ned i kjelleren. Selv Roald Dahl må sensureres. Men protestene gir håp.

I tillegg har Historisk Museum fremstilt Julius Cæsar som én av flere homofile keisere. Det er overraskende at ingen tilknyttet dette museet kunne påpeke enkle og velkjente fakta som at Cæsar ikke var keiser, og hans velkjente forhold til Kleopatra.

Samtidig har forskere i Leeds funnet løsningen på klimakrisen. Vi kan jo bare late som om andre verdenskrig fortsatt pågår, og gjeninnføre den populære rasjoneringen!

Dette og noen flere saker diskuterer Erling Marthinsen med Christian Skaug i kveldens sending.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Følg oss på Rumble. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp bøker fra Document!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.