Flere som har meldt seg inn i Nidaros Sosialdemokratiske Forum, har uttrykt frustrasjon og forvirring over at de fikk Ap-medlemskap på kjøpet. 

En stikkprøve utført av Vårt Land i grupper på Facebook, tyder på at flere av Nidaros Sosialdemokratiske Forums nye medlemmer ikke har skjønt at de meldte seg inn i Arbeiderpartiet.

– «Har meldt meg inn i Nidaros i dag, og fikk mail fra Jonas Gahr Støre, er det riktig?» skriver et medlem i Facebook-gruppen «Støttegruppe for Trond Giske».

– «Gjorde jeg også, og meldte meg ut igjen med det samme», svarer et annet gruppemedlem.

Mens noen er forvirret over at de har blitt medlem i Ap, er andre overrasket over å få en velkomst-video med Jonas Gahr Støre fra Arbeiderpartiet, fremfor en telefon fra Trond Giske.

– «Fikk velkomst-mail fra Jonas Gahr Støre, stemmer det, da?», skriver et annet medlem.

Trond Giske tar gjenvalg som leder av Nidaros Sosialdemokratisk Forum

Av meldingene fremgår det tydelig at mange ønsker å støtte Giskes lag, men ikke Arbeiderpartiet.

– Innmelding i Nidaros skjer gjennom Arbeiderpartiets nettside, så det er svært tydelig at Nidaros er et lokallag i Ap, sier Trond Giske.

Han mener det er trist at folk ikke vil være medlem i Arbeiderpartiet, men gleder seg først og fremst over stor medlemsvekst i lokallaget, som nå teller over 3000 medlemmer.

– Det er alltid synd om noen forlater oss. Men vi gleder oss heller over de mer enn 3000 som har meldt seg inn og forblir medlemmer. De aller fleste er blitt med i et parti for første gang i sitt liv. Det er demokrati i praksis og gir håp og inspirasjon, sier Giske.

Statsministerens kontor er kjent med innholdet, men ønsker ikke å kommentere saken.
Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!  Du kan også kjøpe e-boken her.

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her!  Du kan også kjøpe den som e-bok her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.