Jordan Peterson sier at han ble «lurt» til å ta covid-vaksinen og har gjort det klart at uansett krav fra Biden og Trudeau lar han seg ikke lure en gang til. Han hadde trodd på at han da kunne gjenoppta et normalt liv.

Peterson fikk mye motbør da han i 2021 twitret at han skulle vaksineres:

– Off to be vaccinated today. Til tross for at jeg fikk covid i mai ifjor er mine antistoffnivåer utilstrekkelig til å forhindre re-infeksjon. Håper Ontario snart åpner.

Til tross for at han hadde covid i 2020 var immunsystemet svekket etter lungebetennelse og «utmattende» detoxbehandling.

Petersons følgere uttrykte bekymring over hans beslutning om å ta covid-vaksinen og potensiell langsiktig helserisiko.

Gikk på limpinnen

Psykologen Peterson skrev at han ble vaksinert fordi han naivt trodde at han ville få være i fred etterpå. «Fool me once …»

Han svarte på en tweet fra den israelske forskeren på kunstig intelligens, Eli David: 

– Jeg fikk covid-vaksinasjon i 2021 fordi jeg trodde på de påståtte kliniske prøveresultatene, og stolte på FDA. Men ser fjell av bevis siden det, tror ikke lenger jeg tok den riktige beslutningen. Disse innsprøytningene er mye farligere og mye mindre effektiv enn påstått.

Peterson sa i «The Rubin Report» i november 2021: 

– Jeg ble vaksinert. Og folk tok meg til inntekt for det. Jeg tenkte at ok, jeg skal få vaksinen. Her er avtalen: Jeg tar vaksinen, og dere lar meg være i fred!

Ifølge Jordan Peterson var ikke vaksinen formålstjenlig. Trudeau-regimet fortsatte å kreve at han testet for covid hver gang han reiste til eller fra hjemlandet.

Nei til boostere

I et svar på at Theresa Tam, leder av Canadas folkehelsetjeneste, nok en gang presset på boostere – svarte Peterson:

– Over mitt lik.

Tam hevdet fredag at det er «for tidlig å avslutte de tiltakene som har hjulpet oss igjennom covid-stormen».
 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.