Det er økende etterspørsel etter sperm fra menn som ikke har tatt mRNA-baserte koronavaksiner. Dette melder Daily Mail.

Vaksineskeptiske grupper vokser i nesten alle deler av det amerikanske samfunnet, fra akademia til politikk, hevder avisen.

Skepsisen overfor koronavaksiner har nå også nådd sæddonasjon. Det finnes et økende antall kvinner som ønsker sperm fra menn som ikke tok koronavaksiner.

Jonathan David Rinaldi har vært en produktiv sæddonor i årevis. Etter å ha sett en «massiv økning» i forespørsler om sæd fra uvaksinerte donorer, brøt han opp og startet sin egen gruppe eksklusivt for vaksineskeptikere.

Gruppen har nesten 250 medlemmer og har hjulpet mange mennesker med å starte familier. Medlemmene spenner fra homofile par til enslige kvinner fra både USA og Storbritannia. De fleste tilbyr sperm gratis.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC), det nasjonale folkehelsebyrået i USA, har gjentatte ganger hevdet at det ikke finnes bevis for at koronavaksiner påvirker fruktbarheten.

Rinaldi er derimot en av millioner av mennesker som mistenker at mRNA-baserte koronavaksiner på en eller annen måte skader reproduksjonssystemet.

«Jeg stoler ikke på myndighetene eller på store farmasøytiske firmaer (Big Pharma), jeg stoler ikke på dem, og jeg trenger ikke å injisere meg selv med ting som jeg ikke engang vet hva er», uttaler Rinaldi til DailyMail.com.

Som barn mottok han vaksiner mot polio og vannkopper. Da han fikk sitt første barn, begynte han derimot å stille spørsmål ved nødvendigheten av vaksinasjoner.

«Jeg liker virkelig ikke å bli fortalt hva jeg skal gjøre av myndighetene, så det fikk meg til å tenke og gjøre det motsatte».

I en «perfekt verden» ville kvinnene han donerer sæd til også være uvaksinerte, mener han.

«Men realiteten er at ikke alle tror på det. Ikke alle er utdannet», sier Rinaldi. «Jeg ville elsket om ingen ble vaksinert».

Ei kvinne som Rinaldi vurderte å donere sæden sin til hadde fått to injeksjoner mot koronaviruset covid-19, og tenkte på å få en oppfriskningsdose. Han sa da til henne: «Hør her, hvis du får boosteren, gjør jeg ikke dette for deg. Det er ille nok at du har to av dem».

«Det er absolutt ingen grunn til å være bekymret for fruktbarhet med covid-19-vaksinen», hevder Lanny Wilson, leder for obstetrikk og gynekologi ved Avalon University School of Medicine i Youngstown, Ohio. Han sier at vaksinene «ikke forårsaker infertilitet, og de påvirker ikke fruktbarheten på den ene eller andre måten».

Ikke alle er derimot overbevist om at dette er sant. For eksempel har tusenvis av kvinner hatt store forstyrrelser i sin menstruasjon etter å ha tatt mRNA-baserte injeksjoner mot koronavirus.

Doc-TV: Studie av mRNA-vaksiner viser tegn til forfalskning av produktene

Svart propaganda: Ingen sammenheng mellom vaksine og menstruasjonsforstyrrelser

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.