Nikolai Arcadie Muchgian, en programmerer kjent for å ha etablert et system for inn- og utlån av kryptovaluta, twitret for tre dager siden en bekymret melding om at CIA, Mossad og pedo-eliten driver en slags utpresningsring for sex trafficking fra Puerto Rico og Karibien. 

– De kommer til å ta meg via en bærbar datamaskin plantet av min ekskjæreste, som var spion. De vil torturere meg til døde.

Tre dager etter denne tweeten, ble Mushgian funnet druknet i Puerto Rico.

Innad i det internasjonale kryptomiljøet var han et kjent navn og sammenfallet mellom hans død og hans egne varsler om sin forestående død, har medført spekulasjoner om den offisielle fortellingen – at den 29 år gamle mannen ble ført vekk av strømmen og druknet da han badet på Condado-stranden i Puerto Rico – samsvarer med virkeligheten.

Selv så han bare to mulige utganger:

– Selvmyrdet av CIA eller CIA-slave med hjerneskade.

En bruker spør hvorfor vi ikke tror dem når de sier fra – og nevner Mushgian i samme åndedrag John McAfee og Jeffrey Epstein.

Konspirasjonene etter John McAfees død lever

Muchgian var lite kjent utenfor kryptoverdenen. Han lot i hovedsak sine produkter tale for seg og kom bare en sjelden gang med tanker om aspekter ved markedet.

Mushgian støttet forskning på og utvikling av DeFi; desentralisert finans uavhengig av mellomledd som banker, børser, sentralbanker – hvor transaksjoner utføres i sanntid via blokkjedeteknologi uten tredjeparter. Systemet har potensiale til å tilby det aller meste av banktjenestelignende finansielle tjenester – eksempelvis ut- og innlån, handelstransaksjoner, aksjehandel etc.

I august twitret han sin på personlige konto at han – Mushgian – «var en trussel mot sentralbankkartellet».

– La det være kjent at hvis jeg på en eller annen måte er rammet eller skutt, var det ikke gjennom noen sofistikert aksjon, men på grunn av ren utholdenhet fra mennesker med uendelig tid og penger å spille bort.

 

Les også:

USA: «Overdødelighet» blant mennesker med innsyn i elitenes hemmeligheter

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.