– Maktdeling hindrer det verste av begge partier, twitrer Elon Musk, dagen før mellomvalget i USA. Han anbefaler derfor en stemme til beste for et republikansk flertall i Kongressen. Selv har han tidligere alltid stemt på Demokratene.

Noen timer senere twitrer han at han er uavhengig, men at han til i år alltid har stemt på Demokratene. Han åpner også for å gjøre det ved et senere valg.

Dette er første gang en sjef for et av de store sosiale medie-selskapene har gått ut med en oppfordring om å stemme på et politisk parti, selv om det er godt kjent at Mark Zuckerberg, Jeff Bezos og andre mediemoguler har støttet Demokratene, ikke minst foran siste presidentvalg.

Se også:

Doc-TV: Dagen før dagen

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.