Den frittalende republikaneren Marjorie Taylor Greene kalte demokratene et parti for pedofile og krevde at USA stopper strømmen av penger til Ukraina i et hissig «60 Minutes»-intervju på CBS søndag kveld.

– Jeg setter ikke merkelapper på folk, jeg sier bare sannheten.

– Et parti for pedofile

Marjorie Taylor Greene, populært kalt MTG, kom med en rekke kontroversielle kommentarer under sitt møte med den erfarne reporteren Lesley Stahl igår kveld.

Da MTG ble presset på sine tidligere «overdrevne» bemerkninger, gjentok hun blant annet at demokratene er et «parti for pedofile».

– Jeg vil definitivt si det. De støtter grooming av barn. Demokratene er de pedofiles parti.

– Støtter seksualisering av barn 

Lesley Stahl tok til motmæle: 

– De er ikke pedofile, hvorfor sier du det?

Igjen forsvarte Greene sine uttalelser: 

– Demokratene støtter – til og med Joe Biden, presidenten selv – støtter at barn blir seksualisert og får kjønnsskifte-operasjoner. Seksualisering av barn er nettopp hva pedofile bedriver.

Meningers mot

Stahl himlet med øynene og spurte om ikke Greene kan kjempe for det hun tror på uten bruk av merkelapper og personlige angrep.

Greene repliserte med at det er nettopp hva demokratene gjør mot henne. 

– Jeg ville stilt det spørsmålet til den andre siden. Alt de har gjort er å sette merkelapper på og ustanselig fornærme meg så lenge jeg har vært her. De kaller meg rasist. De kaller meg antisemitt. Det stemmer ikke. Jeg setter ikke merkelapper på folk, jeg sier sannheten.

USA må presse på for fred

Hun gjentok også sin motstand mot å finansiere Ukrainas krig mot Russland.

– Jeg har stemt imot å finansiere en krig i Ukraina. Jeg har hele tiden sagt at USA må presse på for fred, ikke finansiere en proxy-krig mot Russland.

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok eller som e-bok!

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.