Marjorie Taylor Greene, MTG, sier hun er klar til å kaste Mike Johnson som Speaker of the House. Han har brutt alle løfter og regler som Republikansk Speaker. Før helgen hadde han den frekkhet å si at Trump backet ham 100 prosent. Det måtte talsmannen hans trekke tilbake.

Johnson kjører gjennom Bidens agenda, og det Republikanske flertallet er en saueflokk, men misnøyen er voksende. MTG sier flertallet for å velte Johnson vil bli større enn da Kevin McCarthy ble veltet.

Det avskrekker ikke Johnson som varsler at det blir avstemning om utenlandspakken lørdag. Det er mye i den som er egnet til å provosere Republikanere. Blant annet den såkalte Repo-loven som vil beslaglegge russiske verdier vestlige banker og gi dem til ukrainerne. Dette vil garantert utløse reaksjoner fra Russland. Heller ikke Kina ser med blide øyne på at vestlige land beslaglegger innskudd i deres banker. Det kan fremskynde arbeidet med å etablere et alternativ til dollar.

Johnson har forandret seg mye siden han ble valgt i fjor høst. Tucker mener den dype staten har noe på ham.

Republikanerne har en regel som sier at en representant kan fremme et forslag om at deres Speaker blir veltet. Den kommer MTG til å benytte seg av når tiden er inne. Hun fikk selskap av Thomas Massie tirsdag som i et lukket Republikansk plenum sa til Johnson at han vil stemme for mistillitsforslaget.

«Mike Johnson er kanskje det største sviket for America First-konservative over hele landet, fordi han bærer den konservative etiketten og kaller seg kristen, men likevel er handlingene hans 100 prosent det motsatte av hva disse etikettene faktisk betyr», sier Greene. «Han hevder at han støtter president Trump, men han finansierte – med en todelt alt-i-ett-pakke som brøt alle våre regler – justisdepartementet som har 91 føderale tiltaler mot president Trump og ønsker å sette ham i fengsel resten av livet. Han finansierte FBI som raidet Mar-a-Lago og spionerte på valgkampen hans gjennom FISA, og han ga FBI en splitter ny bygning. Han fullfinansierte Joe Bidens åpne grenser, og vi vet alle hvor forferdelig det er. Han fullfinansierte Green New Deal og klimapolitikken, og i forrige uke forrådte han alle ved å være den avgjørende stemmen mot kravet om en fullmakt, som jeg tror har gjort flere mennesker sinte enn alt-i-ett-pakken. Denne uken går han videre med denne bistandspakken, og det er utrolig urovekkende hvilke skitne triks de bruker for å få den vedtatt. Den finansierer Ukraina. Han er 100 prosent innstilt på å finansiere Ukraina, snakker om det på konferansemøtene våre og snakker om at vi må «stoppe Vladimir Putins aggresjon, og at han kommer til å kjøre over Ukraina og ta Polen etterpå», men i hvert eneste av møtene våre og de hemmelige briefingene har ingen noensinne lagt frem bevis for det. Derfor er det så bekymringsfullt at de kobler sammen

MTG sier hun vil kaste Johnson når tiden er inne. Hun ønsker å gjøre det på et riktig tidspunkt og tror flertallet vil bli større enn det var mot McCarthy, det var bare på åtte stemmer.

https://www.breitbart.com/politics/2024/04/16/exclusive-mtg-mike-johnson-speakership-over-hes-just-only-one-who-hasnt-acknowledged-it/

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.