Soros den yngre besøkte nylig Albania sammen med tidligere president Bill Clinton og deltok derefter i en «privat audiens» hos pave Frans.

Jetsetter jorden rundt 

Multimilliardfondet Open Society Foundations (OSF) annonserte 11. juni at George Soros’ 37-årige sønn Alex Soros ville overta ledelsen efter sin far George Soros.

Siden har han jetsettet jorden rundt og holdt møter med ledere og toppembedsmenn. Journaler og ikke minst bilder der han poserer sammen med ledende demokrater, viser at han for eksempel har besøkt president Bidens Hvite hus minst tyve ganger.

USAs nasjonaldag 4. juli tilbragte Alex i Albania sammen med Bill Clinton og landets president:

– Hvilken fornøyelse å være sammen med Clinton i Albania twitret Alex tirsdag. – Et av de mest pro-amerikanske land i verden og en trofast alliert, tildels takket være landets statsminister [Edi Rama] som tilfeldigvis er født 4. juli. Fantastisk å tilbringe dagen med en av USAs beste venner.

Dagen efter var Alex  Soros og Clinton til «privat audiens» hos pave Frans i Vatikanet – en audiens som hverken ble annonsert til pressen eller offentliggjort i Vatikanets daglige nyhetsbulletin.

Holy See Press Office beskrev samlingen som et «privat publikum» med president Bill Clinton og hans delegasjon.

Alex mer politisk enn George Soros

Alex Soros omtaler seg selv som «mer politisk» enn sin far, George Soros. Han blir generelt betraktet som mer venstreorientert enn sin far.

– Soros ønsker å uthule selve sivilisasjonens struktur. Soros hater menneskeheten om vi skal tro Elon Musk som også har sammenlignet ham med tegneserieskurken Magneto, lederen av «Brotherhood of Evil Mutants» fra Marvel Comics.

Pavens Jesus nedsenket i urin

Uken før møtet med den yngre Soros, ønsket pave Frans 200 kunstnere velkommen til Det sixtinske kapell i anledning 50-årsjubileet for Vatikanets samling av samtidskunst. Andres Serrano, skaperen av det kontroversielle verket «Piss Christ», var en av de inviterte kunstnerne. Verket viste den korsfestede Jesus Kristus nedsenket i «kunstnerens» egen urin.

Som tenåring var George Soros vidne til at hundretusener av jøder ble ført til dødsleirer mens han hjalp nazistene å beslaglegge jødisk eiendom. Det plager ham ikke: – Hadde ikke jeg gjort det, ville noen andre gjort det: 

George Soros deltok i konfiskering av jødisk eiendom under annen verdenskrig

 

 

Kjøp Primo Levis «Hvis dette er et menneske» fra Document Forlag her.

Kjøp «Det ufattelige var sant» av Walter Laqueur fra Document Forlag her.

Kjøp «Prosessen mot Israel» fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.