Bidens tale i Uavhengighetshallen i Philadelphia vakte reaksjoner. Biden påsto at MAGA-Republikanere er ekstremister som ønsker å ødelegge forfatningen og har null respekt for valg, lov og rett. For MAGA-velgere hørtes dette ut som en presis beskrivelse av hans eget program.

Men til å komme fra en president på et historisk sted var det sterkt polariserende. Hva var reaksjonen ute blant folk?

En måling fra Harvard CAPS-Harris Poll stilte spørsmålet:

“Do you think there are tens of millions of dangerous MAGA Republicans backing violence and trying to overthrow the constitution or is that a gross exaggeration and distortion?”

«Tror du det finnes titalls millioner av farlige MAGA-republikanere som støtter vold og prøver å styrte grunnloven, eller er det en grov overdrivelse og forvrengning?»

Et flertall av alle de spurte, 54 prosent, likte ikke talen og syntes den var polariserende. Men hos to tredjedeler av Demokratene går budskapet hjem.

But what is more, nearly three-quarters of Democrats, 73 percent, tend to believe Biden’s divisive rhetoric, concluding that there are literally “tens of millions of dangerous MAGA Republicans” who are overtly “backing violence and trying to overthrow the constitution.” Forty-two percent of independents agree with the majority of Democrats, as do 20 percent of Republicans.

Men dessuten er nesten tre fjerdedeler av demokratene, 73 prosent, tilbøyelige til å tro på Bidens splittende retorikk, og konkluderer med at det bokstavelig talt finnes «titalls millioner farlige MAGA-republikanere» som åpenlyst «støtter vold og prøver å styrte grunnloven». 42 prosent av de uavhengige er enige med flertallet av demokratene, det samme gjør 20 prosent av republikanerne.

Demokratenes ledere har i løpet av noen år klart å få sine velgere til å tro nesten hva som helst. Dette er et klassisk trekk ved totalitære regimer. De klarer å få følgerne til å tro på gjensidig utelukkende påstander.

Det finnes mange klipp av Hillary, Biden og Kamala der de sier at Trump er en illegitim president. Likevel har ikke Demokratene noe problem med å ville kriminalisere Trump og hans velgere når disse sier det samme om Biden.

Schizofreni

Laura Ingraham tok i natt opp denne schizofrenien. Demokratene vil at folk skal tro at de er truet av MAGA-bevegelsen, som skal puttes i fengsel. FBI raider den tidligere presidentens hjem. FBI har blitt Demokratenes eget politi, som gjør akkurat hva de vil. Folk oppsøkes i sine hjem og på arbeidsplasser. De legges i jern på flyplasser foran øynene på medpassasjerer (Peter Navarro). De behandles som terrorister. Bokstavelig talt. Foreldre som protesterer mot at barn seksualiseres på barneskolen, blir stemplet som «hjemlige terrorister» av Department of Homeland Seurity.

Samtidig går kriminalitetsstatistikken gjennom taket, og ikke bare dét: Folk som begår alvorlige forbrytelser, slippes rett ut på gata igjen. Det er slutt på kausjonssystemet som holdt folk i varetekt. Tucker åpnet med å fortelle om en McDonald’s-sjappe i New York hvor en kunde trakk opp en machete fra bagen da det oppsto krangel. Han ble pågrepet, men sluppet rett ut igjen. Mange av disse er narkomane og har psykiske problemer. De kommer til å begå ny kriminalitet. Det er som beretningen om et varslet mord, og likevel vil Demokratene liberalisere justispolitikken.

Vil velgerne tro på at det er Trump som utgjør den store faren? I så fall ligger Amerika tynt an.

Biden med buksene nede

Historien om de 48 venezuelanerne som ble fløyet til Martha’s Vineyard, har falt dårlig ut for Demokratene. Martha’s Vineyard er en øy utenfor Massachusetts med fire småbyer, tidligere fiskerlandsbyer som nå er feriested for Amerikas liberale elite.

Guvernør DeSantis visste hva han gjorde da han sendte 48 illegale dit. Han ville teste reaksjonen hos menneskene som har åpnet grensen og importert snart fem millioner illegale. De sendes til delstater over hele USA. Men i Martha’s Vineyard er det ingen. Hvordan ville eliten der – som etter sigende elsker alle illegale – reagere?

Etter bare 44 timer var venezuelanerne på vei ut igjen. Nasjonalgarden var blitt tilkalt. Myndighetene påsto at de ikke hadde ressurser til å ta seg av dem. Men halvparten av husene står tomme. Sesongen er over. De rike har reist hjem.

Kidnapping

Liberale medier påsto at DeSantis hadde kidnappet de illegale. Noen ville at DeSantis skulle straffeforfølges. En sheriff i Texas har luftet tanken. Det var ingen sterk anbefaling om gjenvalg. Texas har enorme problemer med tilstrømningen.

Hvorfor Biden velger å holde sine hatske taler er lett forklarlig. Hans politikk har skapt store problemer, og Demokratene sliter før midtveis-valget. Da spiller han hatkortet. Men det kommer på toppen av flere år med hatprat. Demokratene har demonisert Trump i så lang tid at en del av velgerne er blitt avhengige. De tror.

Påstått voldtekt

Dette er de samme tonene vi hører fra mediene i Europa, hvor de har gjort «far right» til et synonym for høyreekstrem og nazisme. Aftenposten hadde lørdag en stor reportasje om den italienske politikeren Giorgia Meloni hvor det på forsiden sto at hun hadde misbrukt en video av en «påstått» voldtekt for å skaffe seg poltiske poeng.

Når høyresiden har en sak som viser at de har rett, blir motivet deres demonisert, og dermed flyttes oppmerksomheten fra offeret til den som påpeker forbrytelsen. Det er en snikende utvikling hvor man er på glid mot å prioritere forsvaret av forbrytere.

Det er en snikende talibanisering av Vesten.

Dette er bare mulig med et mediekorps som gjør svart til hvitt og hvitt til svart. Hvis velgerne skal kunne bevare forstanden, trenger de daglige doser med ekte journalistikk fra frie medier.

Satanisme?

Bare på den måten kan man gjennomskue at de som snakker høyest om hat og vil sette grenser for ytringsfriheten, er de samme som mistenkeliggjør og demoniserer en del av befolkningen hver eneste dag. De må ta hardt i, for denne befolkningen ser ut akkurat som dem selv, men de må bære byrden ved å være hvite med en bigott (skinnhellig) kultur og en historie full av forbrytelser.

Det er akkurat som onde ånder i Bibelen. Der er det mange referanser til åndebesettelse, og Jesus jager åndene inn i en griseflokk som styrter utfor et stup.

Noen mener at dagens elite også projiserer seg selv ut på motparten i dette spørsmålet. At det er motparten som er besatt. Stadig oftere hører man folk si at woke-bevegelsen er drevet av satanisme.

 

Vi setter sannheten høyest og lar den ta oss dit den vil. Det betyr at vi er under en høyere kommando.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.