Jaså, sier du det, Fahad Qureshi? Du er jammen meg passe frekk og arrogant.

Om jeg skal forsøke å analysere dette «intervjuet» i forbindelse med SIANs stand i Trondheim 22. august – i den grad aggressivitet og herske­teknikker kan kalles intervju – så blir surrealisme det som slår meg.

For det er surrealistisk at en skal stå i sitt eget land som forsvarer av demokrati og menneske­rettigheter og bli tillagt avskyelige holdninger av en muslim med røtter i et annet land. I tillegg er ikke du, Qureshi, en hvilken som helst muslim, da du er leder i Islam Net i Norge og således er rollemodell for andre muslimer. Jeg har sett klippet på YouTube fra en moske der du promoterer sharialovene og blant annet steining av homofile.

Mange mennesker med holdninger som dine, Qureshi, har angivelig rømt fra diktatoriske, tilbakestående og menneske­fiendtlige land og til Norge, som har tatt vel imot dere på alle måter. Det som er så besynderlig, er at dere tilsynelatende foretrekker den primitive steinalder­troen og det menneske­fiendtlige tankesettet dere kommer fra og jobber iherdig for å implantere denne dysfunksjonelle religionen og med sine volds­fremmende sharialover her i Norge også.

Du forteller meg at «islam er fredens religion». Dette like etter at en fem-seks muslimske unggutter oppførte seg dårlig overfor meg og gjerne ville slått meg ned om de kunne. Her kommer psykopatiske trekk frem hos deg da du refser meg for ikke å være en «rollemodell» for disse guttene. Slik får du lagt skylda for deres aggressivitet på meg. Enhver noenlunde oppegående person i Norge vet at muslimske gutter som dette hverken har respekt for kvinner og absolutt ikke har kvinner som «rollemodeller», men tvert om ser ned på dem. Så fortell meg du, Qureshi, hva er en kvinnelig rollemodell for deg?

«En dame i din alder som forsvarer hatprat og hvorfor dette hatet?» sier du.

Du bare røsker mikrofonen bort fra meg så og si hele tida så jeg frarøves muligheten for å fortelle at hatet står du og jeg rimelig nær akkurat nå. Det befinner seg nemlig på den andre siden av gjerdene politiet har satt opp. Gjerder og dusinvis av politifolk som skal passe på at de hatefulle demokrati­motstanderne ikke steiner eller slår i hjel både SIAN og andre oppmøtte som kan synes å stå der til fordel for SIAN. Det er hat det, Qureshi.

Du «rapler» i vei om de to idiotene Breivik og Manshaus, men du nevner ikke med ett ord skuddangrepet mot homofile i Oslo 25. juni eller det fysiske drapsforsøket på SIAN-medlemmene den 2. juli i år.

Ellers vil jeg nevne at påstanden din at «Islam er fredens religion», harmonerte svært dårlig med din svært aggressive fremtoning og sinte øyne. Skal du først juge til folk så bør du passe på kroppsspråket ditt, Qureshi.

Dessuten, Qureshi, så har du klippa bort spørsmålet jeg stilte deg: «Har du tillit til norsk rettsvesen?» Svaret ditt var «både ja og nei». Taktisk sett var det lurt av deg å klippe bort dette, da du avslører deg selv her.

Om vi to skulle snakkes ved en senere anledning, har jeg lyst til å stille deg følgende spørsmål: «Tror du at det er gjennomførbart at to vidt forskjellige lovsett, som islams sharia og norsk lov er, kan operere side ved side, og attpåtil i et demokrati?»

Jeg gjorde meg mange tanker etter denne dagen i Trondheim. På tidligere stands med SIAN har blant annet PRIDE-flaggene vært synlige blant såkalte motdemonstrantene. I Trondheim 22. august var disse fraværende. Kan det tenkes at det skeive miljøet begynner å få en aning om hva som venter dem hvis slike som Qureshi får bestemme? Homofili er en stor synd i islam som de i flere islamske land har kjappe og effektive løsninger på. Favoritten er vel å kaste homofile ned fra høye tak, men er man i mangel av høye nok hus, funker det utmerket med å henge vedkommende i nærmeste stolpe også.

For den som måtte ønske å se Qureshi i fri utfoldelse med sitt hatprat i moskeen, er det bare å gå inn på YouTube og søke på «Ekte norske muslimer og deres livssyn».

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

 

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.