Rasende bønder i mange land gjør opprør mot den sinnssyke grønne politikken som truer med å sende verden ut i økonomisk katastrofe og krig. Fra Nederland til Sri Lanka, disse bøndene slåss også for oss.

Vestens eliter har tilsynelatende mistet forstanden. De har trukket seg tilbake fra virkeligheten i samlet tropp. Våre såkalte ledere opptrer som zombier på oppdrag for Klaus Schwab, og lar gladelig millioner av mennesker sulte i dag, for å kunne skryte av at de kanskje «redder verden» anno 2100.

Skinner solen er det klimakrise. Regner det er det klimakrise. Hvis det oppstår ekstremkulde? Ja, da er det klimakrise.

Biden snakker om å erklære en nødsituasjon på grunn av klimaendringene. Og som alltid er jordas undergang nært forestående.

For hvert eneste politiske vedtak blir det stadig mer klart: Alt går etter planen. Energikrise, matvarekrise og en massiv konfiskering av private midler til fordel for stat, kommuner og et næringsliv som ikke skaper noen ting av verdi, men lever fett på ren tilkarringsvirksomhet.

Dette er ønsket politikk. Vi lever midt i The Great Reset. Og det er vi vanlige folk, den arbeidende, skattebetalende middelklassen, som må ta regningen.

They continue to peddle the very politics of eco-dread that is whacking farmers and the working class and storing up problems for us all.

Bondeopprør

Net Zero-ideologien tar ingen menneskelige hensyn, slikt er under den nye elitens verdighet.

Som Solberg sa det: Penger er det minste problemet. Som DNB-sjefen, med 14 millioner kroner i årslønn sa det: Vi må tåle litt smerte.

Men bøndene gjør opprør, i Nederland, Sri Lanka, Irland og flere andre land.

I en situasjon hvor idiotisk energipolitikk allerede truer verden med en matvarekrise, en situasjon som forsterkes av krigen i Ukraina, så klarer Schwabs yndlingselev Marc Rutte å bestemme at nederlandske bønder må legge ned store deler av matproduksjonen.

Verden risikerer sult, og Ruttes løsning er å desimere matproduksjonen. Det kan ikke tolkes på noen annen måte enn at Rutte og resten av WEF-brigaden faktisk ønsker at det skal oppstå mangel på mat.

So this is where we’re at – with a ruling class more invested in fact-lite narratives of apocalypse than in the basic responsibility of a society to make food.

This politics is best understood as luxury apocalypticism.

Elitene lider av en fetish for Armageddon. Men de ser ikke for seg at det er de som skal møte undergangen, der de nipper til champagnen sin ombord på de private jetflyene, på vei til eller fra Davos.

Forakten for «vanlige folk» ligger tykt i luften.

The dream of eco-doom is a simultaneously self-hating and self-serving political narrative.

Vender seg mot det moderne, og mot folket

Den plaprende «Build Back Better»-eliten har vendt seg mot moderniteten som skapte en unik velstand verden aldri har opplevd, og trolig aldri vil oppleve igjen. Galskapen brer seg på alle områder. Klimagalskapen er beslektet med kjønnshysteriet, rasefokuset, krenkelseskulturen og massemigrasjonen.

I absolutt alle spørsmål velger våre politikere den politikken som er til mest skade for den befolkningen de er valgt til å tjene. Det er som å våkne opp i bakvendtland.

Siden industri og husholdninger foretrekker lave energipriser, gjennomføres en politikk som sørger for at prisene på strøm og drivstoff eksploderer.

Siden folk liker trygge omgivelser og en homogen befolkning, kjører politikerne på med en masseinnvandring som destabiliserer og ruinerer hele Europa, samtidig som tryggheten skiftes ut med grengkriminalitet, terror og mengder av voldtekter. Så promoteres anti-rasisme og kritisk raseteori for å forsterke splittelsen.

Siden de fleste av oss liker å ha en viss frihet til å bestemme over egne bevegelser og egen kropp, så innfører politikerne nedstengninger og vaksinetvang uten påviselige positive effekter.

Siden folk flest liker å spise, så sørger politikerne for matmangel.

Siden de fleste foreldre ønsker at voldtekt av barn skal straffes, sørger våre makthavere for at de som voldtar barn slipper straff.

Afghaner voldtok 11-åring, slapp straff: – Denne dommen er en skandale

Bøndenes opprør setter søkelyset på den tvers igjennom onde politikken som føres. For hva skal man si om politiske ledere som nekter bønder å produsere mat?

‘Let us make food!’ ‘No!’ This, essentially, is the argument currently taking place between aggrieved farmers and workers and the green ideologues of the 21st-century bourgeoisie.

Bøndene i Nederland leder an, eliten svarer med å åpne ild mot 16-åringer. Bønder i flere andre land markerer sin støtte: Tyskland, Polen, Belgia, Italia, Spania og Irland. I Norge arrangeres det støttemarkering i Bergen i dag, lørdag 23. juli.

Det mobiliseres til demonstrasjon i solidaritet med nederlandske bønder i Bergen

Vår regjering gjør absolutt ingenting for å bedre situasjonen som har ført til de skyhøye prisene på energi. Støre skrur krana på fullt, og mediene lar ham stort sett slippe unna. At ledende norske medier kan lage sommerportrett av en statsminister som jobber for fullt for å ødelegge norsk økonomi er rett og slett sjokkerende.

Det er to år til neste stortingsvalg, da kan det være for sent. Det er lett å rive ned, men ekstremt vanskelig å bygge opp. Dessuten er det umulig å se noen reelle alternativer blant partiene på Stortinget.

Anti-vestlig

Så å si et samlet politisk miljø er enig i planen: Vestens befolkning skal ruineres fordi klima.

Klimatiltak overfor bøndene i Irland kan føre til at 58.000 jobber i jordbruket forsvinner, og matproduksjonen vil reduseres kraftig.

Who would make food then? Graphic designers in Dublin?

I 1840-årene opplevde irene potetpesten, som førte til hungersnød, om lag en million døde og massiv utvandring. Den irske befolkningen ble redusert med 25 prosent.

Nå forsøker våre politiske eliter bevisst å gjenskape hungersnød som et europeisk fenomen. Man må nesten stille spørsmålet: Planlegger de å redde klimaet ved å redusere verdens befolkning? I så fall: Hvem skal ut?

Det er fort gjort å glemme hvilken effektivisering jordbruket har gjennomgått. Drømmen om økologisk jordbruk er faktisk bare en drøm. Hvis vi skulle bruke 60-tallets jordbruksmetoder i dag, måtte vi doble de områdene som ble brukt til å lage mat. Et annet alternativ er å redusere verdens befolkning.

It is truly bizarre that pressure is being put on farmers to cut back on emissions, which really means to produce less food. This captures just how entrenched, and unhinged, the cult of green thinking has become among the new elites.

Når politikere bruker mer energi på å fantasere om apokalypsen, enn å sørge for at mennesker som lever her og nå kan leve gode liv, da er det på tide å reagere.

Det har gått alt for langt. En selvforherligende elite ødelegger livsgrunnlaget for milliarder av mennesker, mens de selv lever som grever uten hemninger. Pendelboligskandalene er bare et symbol på at de føler seg som en egen menneskerase, høyt hevet over oss vanlige dødelige.

Det er ikke lenger noen tvil: Det finnes ikke lenger noen grunn til å ha tillit til våre politiske ledere.

Vi må bekjempe klimahysteriet ved alle korsveier. Vi må la våre såkalte ledere forstå at vi sier nei til fattigdom, sult og en ny føydalisme. Vi må si et klart og tydelig NEI! til The Great Reset.

Bøndene som protesterer er våre fortropper. Det er på tide at de får vår fulle støtte. For bøndene slåss for oss.

These farmers are fighting for us all

«The Great Reset» er i ferd med å bli virkelighet, men ikke slik elitene tror

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.