Bøndene i Nederland gjør opprør, og får støtte fra bønder og andre i mange land. Men klimahysteriet trumfer alt: Nå er det Canadas regjering som vil redusere matproduksjonen for å nå de hellige klimamålene.

Opprør i Nederland, full kollaps i Sri Lanka. Irland skal ta jobbene fra 58.000 bønder. Også Ghana lider nå av akutt matmangel etter å ha blitt lurt til å innføre mer økologisk jordbruk. Nå forsøker Ghana desperat å få tak i kunstgjødsel, men dette er vanskelig på grunn av krigen i Ukraina. Men problemene startet lenge før krigen.

Det er noe perverst over politiske ledere som i en situasjon hvor verden står overfor en matvarekrise bestemmer seg for å redusere matproduksjonen kraftig.

Nederland er av verdens største eksportører av mat. Bortfallet av nederlandsk eksport vil merkes, og trolig koste mange liv. Nå følger Canada etter. Canada er verdens femte største eksportør av fødevarer.

Men woke-prinsen Justin Trudeau, med sin imponerende bakgrunn som vikarierende dramalærer og skiinstruktør, har bestemt seg for at klima er viktigere enn menneskeliv.

Som Rutte er Trudeau en av Bond-skurken Klaus Schwabs disipler. Net Zero-kulten er godt innarbeidet i Trudeaus regjering, som Schwab selv sier han har penetrert. Over halvparten av Canadas regjering har eller har hatt tilknytning til World Economic Forum.

Nå krever Trudeaus regjering at bøndene i Canada reduserer utslippene av nitrogen fra kunstgjødsel med 30 prosent innen 2030, noe som medfører at bøndene må redusere bruken av kunstgjødsel kraftig. Kanskje bra for klimaet, men katastrofalt for matproduksjonen.

It is estimated that a 30 per cent cut in nitrogen emissions will translate into a loss of $400million for Canada’s wheat farmers and up to $441million for its canola farmers.

De regionale myndighetene i Saskatchewan and Alberta er bekymret.

– We cannot feed the growing world population with a reduction in fertilizer.

FN advarer om at den globale matproduksjonen i 2023 ikke vil være stor nok til å dekke verdens behov, hvis man ikke bruker tilstrekkelig med kunstgjødsel. Men klimahysterikerne virker blinde for de menneskelige lidelsene de risikerer å påføre millioner av mennesker, særlig i de fattige landene.

For disse vestlige «feelgood»-elitene er øko-posering viktigere enn menneskeliv. Trudeau kan ikke la en slik sjanse til å skinne gå fra seg: Han er jo selveste sjefsposøren.

Sen politiske og mediale eliten er så opptatt av å markere sin overlegne moral at de mister forståelsen for grunnleggende ting som er helt nødvendig for at et samfunn skal fungere. Som for eksempel tilgang til energi, eiendomsretten, ytringsfriheten og statens maktmonopol.

Even the production of food, the most basic source of life, must play second fiddle to their eco-strutting.

Denne eliten av imbesiler og/eller skurker har mistet kontakten med den verden vi vanlige folk lever i. De kjenner kun innsiden av jetflyene og utsiden av eksklusive champagneflasker. De aner ikke hvordan en bil fungerer, og er neppe i stand til å sette på en klesvask.

De har rømt den materielle verden, og lever i en isolert boble av overflod, kanapéer og svindyr aftershave.

Trudeau is the archetype. This is a man singularly devoted to virtue-signalling.

Trudeau kunne ikke knele raskt nok og lenge nok for mobben Black Lives Matter. Han er en mester i newspeak. Selv sokkene hans er en studie i posering. Som da han feiret Pride og avslutningen på ramadan ved å iføre seg Pride-fargede sokker med påskriften Eid Mubarak, og avsluttet sin tale med å erklære Pride Mubarak (!)

Trudeau bedriver ikke politikk, han bedriver en performance. Man kan pakke inn Trudeau i noe sølvpapir og få ham antatt på Høstutstillingen, som det ultimate eksemplet på politisk kitsch.

Truckerne ble behandlet så dårlig at det er vanskelig å akseptere at Canada fortsatt regnes som ett av om lag tyve fulle demokratier i verden. Et demokrati fryser ikke bankkontoene til fredelige demonstranter.

(Trudeau) a post-political, post-modern leader more concerned with displays of moral correctness than with trifling questions about manufacture and sustenance. He is a terrifying omen of government by wokeness.

Justin Trudeau fortsetter med «newspeak»

Kunstgjødsel har gjort det mulig å skaffe mat til hele verden. Den globale matproduksjonen er mer enn stor nok til at alle kan spise seg mette hver dag. India and Pakistan var tidligere stadig rammet av sult. Takket være kunstgjødsel er disse landene nå selvforsynt med mat.

Det oppstår allikevel sult i verden, på grunn av korrupsjon, krig og mangelfull distribusjon. Men uten kunstgjødsel vil milliarder av mennesker risikere å sulte ihjel. Vi må aldri slutte å stille spørsmålet: Hvem skal ut?

Vi må rive disse elitene ned fra sin høye moralske hest. Vi må fortelle alle politikere vi møter hvor mye vi forakter den politikken de fører. Vi må gå fra valgbod til valgbod under lokalvalget i høst, og forklare saklig og tydelig hvor ekstremt liten respekt vi har for den jobben de gjør.

Hver dag bør vi ta en runde til valgbodene. Vi må konfrontere de som står der, iført de glorete FN-pinsene sine, for å reklamere for en videreføring av den grønne galskapen som er i ferd med å ødelegge Vesten.  Det er en plikt å sørge for at disse politikerne får det svært lite trivelig på jobb. De fortjener ikke å ha det trivelig, når store deler av middelklassen ser verdiene sine forvitre, mens deres allierte i EU og NATO gjør sitt ytterste for å skape sultkatastrofe.

Det finnes ikke et gram av moral i den politikken de fører. Om det skyldes ondskap, dumskap, korrupsjon eller ren feighet er uinteressant:

Elitens krig mot matproduksjon er en trussel mot mennesker over hele verden. Resultatet kan bli en katastrofe.

Justin Trudeau and the dangers of eco-posturing

Bøndene som gjør opprør slåss for oss alle

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.