Aftenposten har intervjuet Bill Gates som på forsiden spøker med at det ville vært en bedrift om de hadde klart å plassere 5G-chips i vaksinen. Latterliggjøring er en gammel metode. Gates later som han tar tyren ved hornene. Han har spilt en nøkkelrolle under pandemien, men sjeldent fått et kritisk blikk mot seg.

Aftenposten deler hans syn. Det gjelder å svekke omdømmet til de som svekker tilliten til systemet.

Hvor mye har Aftenposten rapportert om virusets opphav og de store anstrengelsene for å legge lokk på informasjon om gain-of-function-forskningen?

Dr. Li Meng Yan hevder at kommunistpartiet har skapt et nytt farlig virus og det er dette som gjør at millionbyer blir stengt ned. Dette er så alvorlige påstander og kilden er kjent, at det er ethvert seriøst medies plikt til å rapportere dem.

Var det ikke noe som het beredskap?

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.