I helgen publiserte faktisk.no en artikkel om det famøse brevet som Carl I. Hagen leste opp foran valget i 1987 fra en Mohammad Mustafa. Nå sirkulerer brevet igjen på sosiale medier, og faktisk.no vil gjerne arrestere det.

Men selv om brevet ikke var skrevet av Mustafa, var innholdet likevel gjenkjennelig, og Mustafa kan virke sannspådd: Muslimene får flere barn enn nordmenn og vokser i innflytelse, ikke minst fordi norske myndigheter gir dem en følelse av å være privilegerte.

Det samme skjer i alle vesteuropeiske land.

En artikkel som var ekte, var kronikken Christian Tybring-Gjedde og Kent Andersen skrev i Aftenposten 26. august 2010: Drøm fra Disneyland.

Da ABB slo til, kostet den Kent Andersen jobben.

Ingen ville finne på å se de to innleggene i sammenheng. Men det er en sammenheng: Fiksjonen blir virkelighet, og den som påpeker det, får sparken. Her slo Norge inn på et autoritært spor som landet ennå ikke er kommet ut av.

I dag er Disneyland kommet til Kina. Og der ble hele etablissementet stengt ned fordi man fant en koronasmittet. Verden ser ut til å ha blitt korona-gal.

De autoritære rykker frem under dekke av å fremme helse og liv.

Biden-regimet ligger paddeflatt for Kina, og etterretningstjenestene leverte før helgen en rapport der de sa at opprinnelsen til viruset kanskje aldri vil bli funnet.

Det er slikt vrøvl man venter seg fra Kreml eller Beijing.

Videoen er klar til å sees via Odysee. Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.