Keiser Caligula representerer solnedgangen, slik Biden-regimet også gjør. Alle utlendingene i hæren og statsapparatet svekket lojaliteten. Biden importerer dem i millioner. Samtidig skjer det enda mørkere ting. Det har vært uforklarlige branner og eksplosjoner i kyllingfarmer. Samtidig har ikke kyllingeiere notert egg som før. De går ett år uten egg. En forteller at da han skiftet fôr kom eggene tilbake.

Skjer det samme med menneskene? Ryktene svirrer om at folk får i seg ferilitetshemmende stoffer. Hva annet kan man vente etter covid og alle løgnene som lå som et tykt røykteppe.

Bill Gates er blant dem som er med å spre røykteppet. Han vil vaksinere verdens befolkning og har kjøpt seg opp til å bli USAs største jordeier. Han har «designs» for fremtiden, på vegne av oss alle.

Selv var han god venn med Jeffrey Epstein. Hans eks-kone Melinda sier hun ikke forsto hvorfor mannen tilbrakte så mye tid med ham og ville møte ham. Det angret hun på. Hun sa det var som å møte djevelen.

I California er det et medlem av den lovgivende forsamling som har fått vedtatt lover som avkriminaliserer prostitusjon. Samtidig importeres titusenvis av unge jenter sørfra. Det er som en invitt til pedofili og menneskehandel. California er USAs mest liberale delstat. Dette er hva de står for.

Caligula ville vært stolt over sine etterkommere.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.