Det ble et inspirerende møte med publikum på MIFF-møtet i Kristiansand. Det viser seg at folk forstår godt storpolitiske spill og strategier i Midtøsten hvis man bare forklarer det på en sammenhengende måte. Men våre medier har løyet for oss i så mange år at det som skjer ikke gir mening.  Det de serverer er en eneste stor turn-off, det bygger ikke på den historien vi kjenner og ikke de verdier vi har. Hvordan kan de vende seg mot Israel?

Det gir ikke mening fordi våre myndigheter tar palestinernes parti selv om de har spilt seg ut over sidelinjen. Norsk UD snakker fortsatt som om Oslo-avtalen er relevant for dagens situasjon. For å presse den på Israel påkaller de «rettferdighet». Det er en rettferdighet som omsatt i praksis vil utslette staten Israel. Når det skjer, når jødene er tvunget i kne, kommer det «internasjonale samfunn» til å toe sine hender. Som kjent vil den norske eliten være best i klassen og regjeringen betaler hundrevis av millioner hvert år for at deres navn skal skinne. Men det er feil selskap.

Norge er blitt del av en koalisjon innen FN og diverse andre fora som er fiendtlige innstilt til Israel. De har et problem. Trump klarte å sette i gang en prosess som viste at palestinerne har latt sjansen gå fra seg. De står igjen på perrongen. Araberne ble lei av dem, de tenker mer på sin egen fremtid og satser på handel og kommunikasjon. Derfor er det nå en stilltiende akse mellom Riyadh og Jerusalem.

Washington inngår ikke i denne. Biden-regimet har klart å gjøre seg uvenner med Saudi-Arabia. De vil fortsatt ha en atomavtale med Iran. Selv når blodet flyter i gatene. For hver dag som går uten at Biden-regimet kritiserer presteskapet, synker USAs aksjer i den arabiske verden.

Sendingen starter 19:00 — oppdater da denne siden og trykk deretter på play-ikonet

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!
Kjøp billetter til møtet her!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.