Documents utsendte reporter Rebecca Mistereggen følger tett det som foregår, når også nordmenn reiser seg mot koronatiltakene. Fokuset til demonstrantene retter seg dels mot høringsnotatet som Document har omtalt, og også PST og NRK får gjennomgå av «vanlige folk».

Flere live feeds finner du på vår Facebook-side.

Les også: Høringsnotat om forlengelse av koronasertifikat med skremmende detaljer
Les også: PST frykter «antistatlige overbevisninger» og «pandemivold»

Ved hjelp av våre eminente teknikere Lars og Dan forsøker Rebecca å ta pulsen på det som skjer i Oslo. Av bildene ser det ut til at det er noen hundre demonstranter foran NRK-bygget. Senere skal demonstrasjonen flyttes ned til Oslo sentrum.

Det var appeller av blant annet Veslemøy Lian, som er frontfigur for Gule skjorter for ytringsfrihet. Document fikk en kort prat med Veslemøy før hun måtte haste avsted.

Rebecca fikk en prat med Lars Thorsen og Anna Bråthen fra Sian, noe hadde skjedd der. To menn hoppet opp på panseret på bilen til Thorsen for å henge opp et naziflagg. Politiet var på plass.

 

 

Mennene er medlem av den flerkulturelle gjengen Mongrel Mob.

Rettelse: Det var ikke Antifa, men medlemmer av Mongrels Mob.

Vi fikk også et intervju med arrangøren June Wattum fra Freedom Convoy Norway 2022.

Demokratenes partileder Geir Ugland Jacobsen var også til stede på markeringen foran NRK:

Ugland Jacobsen skal holde en appell utenfor stortinget senere i ettermiddag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.