Den svensk-britiske journalisten, forfatteren og filmskaperen Pelle Taylor har laget nok en tankevekkende dokumentar om innvandringens konsekvenser i Sverige. Filmen er med engelsk tale og svenske undertekster. Pelle Taylor forlot Sverige i 1985. Da han kom tilbake mange år senere, var landet blitt ugjenkjennelig for ham.

Den høye innvandringen har endret demografien i Sverige, som nå har to millioner innvandrere og åtte milioner svensker. Det er hovedsakelig de svenske kvinnene som vil ha mer innvandring. Filmen berører en rekke problemstillinger rundt den politiske feminiseringen av samfunnet, et sosialt eksperiment som avvikler Sverige.

Peller Taylor forsøker å forstå hvorfor kvinnene, som er mest utsatt for voldtekter av innvandrere, fremdeles er positive til islamsk innvandring.

Dokumentaren er på en drøy time. Vel verdt å se:

Pelle Taylor er oppvokst i Malmö, men fortsatte sin utdannelse i Storbritannia, hvor han hadde en lang karriere innen journalistikken, blant annet som redaktør i The Guardian, The Independent on Sunday og The Times. Han er tidligere publisert i Financial Times, the European, Africa Today, the Sunday Times, New Scientist, the Lancet og the Economist.

Document har fått god kontakt med Pelle Taylor, og du vil få høre mer fra ham.

Etter ønske publiserer vi teksten han har lagt inn på YouTube:

Journalistik skall vara fri och oberoende. Om ni vill hjälpa oss att producera, översätta filmen till annat språk, eller vill berätta något relaterat till Sveriges omvandling till något nytt, eposta Anna Remington: tworavenfilms@gmail.com. Hjälp oss fortsätta att producera – vi har en uppföljarfilm på gång (och flera andra filmer) om vi kan få ihop de nödvändiga medeln: Paypal: EUDOCUMENTS@YAHOO.COM Patreon: https://www.patreon.com/tworaven

Ladda gärna ner filmen eftersom sanningsenligt material riskerar att rensas ut från YouTube. «När kvinnorna avecklade Sverige, hur snälla flickor & falska feminister saboterade världens mest jämlika land», är en road-movie i en tid av bisarr och våghalsig social experimentation -«multikulturalism»- som trolig kommer att omvandla Sverige till något nytt: ett mer könsegregerat samhälle med mer social kontroll och mindre frihet för kvinnor. Kvinnor stöder denna utveckling genom sitt politiska inflytande, framförallt unga kvinnor och så kallade feminister. Kvinnors rättigheter och liberala värderingar står inför en existentiellt hot som kommer att växa om inte kvinnor vaknar upp.

Two Raven films   Se også hans tidligere film: Sweden Dying to Be Multicultural, basert på boken av samme navn, utgitt i 2017.

Kjøp Asle Tojes bok her!

Kjøp Jean Raspails «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Kjøp Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.